aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΓιορτάζει το ΑΓΟ και η Λάρνακα

Γιορτάζει το ΑΓΟ και η Λάρνακα

Τα γιορτινά της θα φορέσει την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016 (17:30 – 18:45) η Λάρνακα, για να γιορτάσει με κάθε λαμπρότητα την ετήσια εορταστική εκδήλωση του προγράμματος «Αθλητισμός Για Όλους».

Το πρόγραμμα του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού στο Μαζικό Αθλητισμό, το οποίο στα 31 χρόνια πορεία και δράσης του, έχει καταστεί ένα μεγάλο αθλητικό κίνημα, στο οποίο συμμετέχουν 15000 μέλη και εργοδοτούνται 85  γυμναστές Παγκύπρια.

Θα είναι μια ξεχωριστή μέρα για τη Λάρνακα και τον Αθλητισμό μας. Το Αθλητικό κέντρο «Κίτιον» θα είναι γεμάτο αθλητισμό, καθαρό και υγιή, αγαθό για τον κάθε Κύπριο πολίτη. Αυτό πρεσβεύει και το πρόγραμμα ΑΓΟ, το οποίο για 31 χρόνια προωθεί και εφαρμόζει ο ΚΟΑ.

Τα πλούσια προγράμματα που θα εκτελεστούν από τα μέλη του ΑΓΟ θα γεμίσουν με χαρά και περηφάνια τον κόσμο που θα τα παρακολουθήσει. Καλούμε τον κόσμο να προσέλθει μαζικά στο στάδιο. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Όπως χαρακτηριστικά είπε η πρόεδρος του ΚΟΑ Δρ. Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα, στην πρόσφατη δημοσιογραφική διάσκεψη για την παρουσίαση των εκδηλώσεων του: «Ο αθλητισμός ΕΙΝΑΙ για όλους» και το αρχικό σύνθημα του ΑΓΟ «Από τον παππού στον εγγονό» δεν είναι πλέον σύνθημα. Είναι μια πραγματικότητα. Είναι τρόπος ζωής. Νέοι και νέες  που άρχισαν με το Πρόγραμμα Αθλητισμός Για Όλους πριν από τρεις δεκαετίες είναι ο σήμερα παππούδες και γιαγιάδες και χαίρονται όταν παραδίδουν την αθλητική σκυτάλη στα τα εγγονάκια τους».

Η εκδήλωση του ΑΓΟ στη Λάρνακα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Απριλίου και ώρα 5.30 μ.μ. στο Αθλητικό Κέντρο Κίτιον. Στην εκδήλωση θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Αντιδήμαρχος Λάρνακας Πέτρος Χριστοδούλου. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της και η Πρόεδρος του ΚΟΑ, η οποία επίσης θα απευθύνει χαιρετισμό. Θα παραστούν πολιτειακοί και αθλητικοί παράγοντες της Λάρνακας.

Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης θα λάβουν μέρος πέραν των 500 ατόμων (παιδιά και ενήλικες). Θα παρουσιάσουν προγράμματα Ρυθμικής Γυμναστικής, Ταεκβοντό, Ενόργανης Γυμναστικής, Προδημοτικής Εκπαίδευσης, Αεροβικής Γυμναστικής, Γυμναστική για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες και Γυμναστική για άτομα Τρίτης Ηλικίας. Στην εκδήλωση βραβευτούν παιδιά – μέλη των Προγραμμάτων Ταεκβοντό και Πάλης, τα οποία σημείωσαν επιτυχίες σε Παγκύπριους και διεθνείς αγώνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ