aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΓια το επόμενο βήμα

Για το επόμενο βήμα

Τέταρτη στροφή στη β’ φάση του πρωταθλήματος χάντμπολ ΟΠΑΠ ανδρών με τρία σημερινά ματς. Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο και Sabbianco Ανόρθωση τα λένε στις 17:00 με φόντο το πλεονέκτημα έδρας στο final-4, όπου θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους.

Στο +5 θα ανοίξει η διαφορά εάν γίνει το διπλό, στον βαθμό σε περίπτωση που το ροζ φύλλο καταλήξει στα χέρια των χειροσφαιριστών του Ανδρέα Ανδρέου. Ως εκ τούτου οι κυανόλευκοι κλειδώνουν τη δεύτερη θέση αν επικρατήσουν.

Στην άλλη αναμέτρηση για την τετράδα, ο Παρνασσός κοντράρεται εκτός έδρας με το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς, δύο ώρες νωρίτερα (15:00). Οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν στο γήπεδο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Στα πλέι άουτ του θεσμού, ο Προοδευτικός φιλοξενεί τον Α.Ο. Αραδίππου στο γήπεδο «Αφροδίτη». Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 (29/2) και η ομάδα της Πάφου έχει το πάνω χέρι, αφού προηγείται στις νίκες με 3-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ