aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ«Για την οικογένεια μου που βάζει τα κλάματα...»

«Για την οικογένεια μου που βάζει τα κλάματα…»

Νέα μεγάλη διάκριση για τον Μίλαν Τραϊκοβιτς ο οποίος είχε μια εξαιρετική παρουσία στο Diamond League των Βρυξελλών. Ο πρωταθλητής μας στα 110μ. μετ’ εμποδίων κατέλαβε την 7η θέση στον τελικό με χρόνο 13,47. Σήμερα με ανάρτηση του στο facebook, ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν στην πορεία του αυτή.

Αναλυτικά:

«Ακόμη μια διαδρομή έφτασε στο τέλος της και αυτή είναι το 2017. Κλείσαμε με την 7η θέση χθες στον τελικό του Diamond League. Χρονιά με πολλούς αγώνες και συμμετοχές στα πιο δυνατά meetings και με Παγκυπριο ρεκόρ με 13.25. Τώρα ώρα για λίγη ξεκούραση και αμέσως δουλειά για την επόμενη σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν στην πορεία αυτή. Τον κόουτς Αντώνη Γιαννουλάκη που με πιστεύει τόσο πολύ, την οικογένεια μου που βάζει τα κλάματα κάθε φορά μπροστά στη τηλεόραση και την κοπέλα μου τη Νίκη που μου λέει ότι είμαι ο καλύτερος ότι και να κανω. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την ομοσπονδία μου ΚΟΕΑΣ και τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού για συνεχή στήριξη. Το καλοκαίρι έχει σχεδόν φτάσει στο τέλος του, αλλά για μένα τώρα ξεκινά, γι αυτό, λοιπόν, καλό καλοκαίρι και τα λέμε με τη νέα σεζόν. Σας ευχαριστώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ