Για την καταπολέμηση εξαρτησιογόνων ουσιών, πρωταθλητές Ταλιώτης-Μαυρικίου

Ολοκληρώθηκε χθες Σάββατο (20/4/2019) το παγκύπριο πρωτάθλημα ξιφασκίας 2019 στις κατηγορίες ξίφους μονομαχίας ανδρών και γυναικών. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο αθλητικό κέντρο του Πανεπιστημίου Κύπρου στη Λευκωσία και ήταν αφιερωμένοι στην προσπάθεια καταπολέμησης των εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές όλων των σωματείων, χαρίζοντας εντυπωσιακό θέαμα και δυνατές μονομαχίες. Βετεράνοι αλλά και νεαροί αθλητές άνω των 14 ετών έδωσαν το παρόν τους και αγωνίστηκαν με αθλητοπρέπεια και πάθος για την νίκη. Πρωταθλητές Κύπρου 2019 αναδείχτηκαν οι Αλέξανδρος Ταλιώτης και Ειρήνη Μαυρικίου του ΣΞ Λεμεσού.

Αναλυτικά:

Ξ.Μ. ΑΝΔΡΩΝ

  1. Αλέξανδρος Ταλιώτης
  2. Κώστας Γιαννάκη (ΣΞ Λεμεσού)
  3. Αλέξανδρος Θεοχάρους (ΣΞ Λεμεσού)
  4. Αδάμος Φιάκκας (ΟΞ Μέγας Αλέξανδρος)

Ξ.Μ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

  1. Ειρήνη Μαυρικίου (ΣΞ Λεμεσού)
  2. Χριστιάνα Τζαλαβρέτα (ΣΞ Λεμεσού)
  3. Στέλλα Βασιλείου (ΣΞ Λεμεσού)
  4. Δέσποινα Μιχαήλ (ΑΞΙΑ)

Η ΚΟΞ τίμησε και όσους ολοκλήρωσαν τη σειρά των 4 εκπαιδευτικών σεμιναρίων που διοργανώθηκαν φέτος σε συνεργασία με την Ακαδημία Αθλητισμού του ΚΟΑ. Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ξιφασκίας συγχαίρει όλους του αθλητές, προπονητές, διαιτητές και το προσωπικό αυτής για την άψογη συνεργασία και οργάνωση των αγώνων.

Επίσης ευχαριστεί το Πανεπιστήμιο Κύπρου για την δωρεάν διάθεση του αθλητικού κέντρου για την ΟΠΑΠ Κύπρου ως χορηγό του αγωνιστικού προγράμματος. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Όμιλο Ξιφασκίας Μονομάχοι Λευκωσίας για την εθελοντική του προσφορά στην διευθέτηση του αγωνιστικού χώρου.

Επόμενη εγχώρια διοργάνωση το ευρωπαϊκό τουρνουά «Κύπελλο Ταλέντων» στις 15-16 Ιουνίου 2019 στη Λεμεσό, το οποίο διοργανώνεται για 6η συνεχόμενη χρονιά και αναμένεται να συγκεντρώσει πέραν των 100 αθλητών.

Tel: +357 25591592
Fax: +357 25585838
E-mail: [email protected]
Webpage: www.fencing.org.cy / https://www.facebook.com/CyprusFencingFederation

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΠΗΓΗΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ