aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΓια ένα ημίχρονο πάλεψε η Εθνική Χάντμπολ

Για ένα ημίχρονο πάλεψε η Εθνική Χάντμπολ

Ανυπέρβλητο εμπόδιο αποδείχθηκε η Εθνική Βελγίου για την Εθνική Κύπρου. Με δεύτερη ήττα 31-16 στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία», η ομάδα του Αντρέα Αντρέου αποκλείστηκε από τη συνέχεια των προκριματικών του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2022.

Θυμίζουμε πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είχε χάσει την Τετάρτη (15/1) με 24-7 στο Βέλγιο, κάτι που έκανε την αναμέτρηση της Λευκωσίας διαδικαστικού χαρακτήρα. Σημειώνεται ότι την περασμένη βδομάδα η Εθνική είχε αποκλειστεί και τα από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2021, μένοντας χωρίς βαθμό απέναντι σε Φιλανδία, Ελλάδα κα Ισραήλ, το οποίο τελικά προκρίθηκε.

Η Εθνική αντιμετώπισε το Βέλγιο σε νοκ άουτ αγώνες, μετά την πρόκρισή της από τον προ-προκριματικό, όπου άφησε πίσω της Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν και Μάλτα. Στον αγώνα της Κυριακής (19/1) η Εθνική πάλεψε στο πρώτο ημίχρονο όπου έχανε με 11-8. Στο 40’ το σκορ ήταν 16-10 και στο 50’ 22-13.

Οκτώ γκολ σημείωσε ο Λουκάς Παρασκευά, από τρία οι Χρίστος Αργυρού και Αντρέας Ιωάννου, από ένα Ιούλιος Αργυρού και Αλέξανδρος Χαραλάμπους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ