aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΓερμανία, Ταϊλάνδη και Σλοβακία τα μετάλλια

Γερμανία, Ταϊλάνδη και Σλοβακία τα μετάλλια

Παρά τα πολύ καλά αποτελέσματα των αθλητριών μας τη δεύτερη μέρα στο σκιτ γυναικών, εντούτοις ούτε το 48/50 της Κωνσταντίνας Νικολάου ούτε το 49/50 της Παναγιώτας Ανδρέου δεν στάθηκαν αρκετά για να τις οδηγήσουν στους τελικούς του αγωνίσματός τους.

Και οι δυο αθλήτριες μας «πλήρωσαν» το μουδιασμένο ξεκίνημα της πρώτης μέρας και με 117/125 και οι δυο έμειναν για ένα δίσκο εκτός τελικού και ισοβάθμησαν στην όγδοη θέση.

Στον τελικό του σκιτ γυναικών αγωνίστηκαν αθλήτριες με 118/125, ενώ επικεφαλής πέρασε η Ναντίν Μασερσμίντ από τη Γερμανία με 122/125. Η τρίτη αθλήτριά μας Άντρη Ελευθερίου με 111/125 περιορίστηκε στην 21η θέση. Η νεαρή Αναστασία Ελευθερίου, που αγωνιζόταν για εξασφάλιση ολυμπιακού ορίου, με 109/125 δεν μπόρεσε να εκπληρώσει τον στόχο του MQS που στο σκιτ είναι 114/125.

Το χρυσό μετάλλιο στο σκιτ γυναικών εξασφάλισε η Γερμανίδα Ναντίν Μάσερσμιντ, το αργυρό η Σουτίγια Τζουχαλοεμίντ από την Ταϊλάνδη και το χάλκινο η Σλοβάκα Ντάγκα Μπαρέκοβα. Οι δυο τελευταίες αθλήτριες πέρασαν στον τελικό με 118/125, μετά από αγώνα «ξαφνικού θανάτου». Τα μετάλλια στις νικήτριες απένειμαν ο δήμαρχος Λατσιών Χρίστος Πιτταράς και ο τεχνικός επιθεωρητής της διοργάνωσης Μοχάμεντ Γουατάν.

Χθες ξεκίνησε και το τραπ γυναικών, με τις αθλήτριες να συμπληρώνουν τους πρώτους 75 δίσκους του αγωνίσματος. Επικεφαλής την πρώτη μέρα πέρασε η νικήτρια των ΑΜΚΕ Αλεσάντρα Περίλι από το Σαν Μαρίνο με 72/100 και ακολουθούν άλλες τρεις αθλήτριες με 71/75. Η πρωταθλήτριά μας Γεωργία Κωνσταντινίδου με 65/75 βρίσκεται στην 21η θέση, ενώ η δεύτερη αθλήτριά μας Άντρη Ιερείδη με 48/75 είναι στην 36η θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ