aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑGALAXY και Coerver® Coaching στη Λευκωσία!

GALAXY και Coerver® Coaching στη Λευκωσία!

Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τη Coerver® Coaching, τη No. 1 Μέθοδο Διδασκαλίας Τεχνικής και Δεξιοτήτων ποδοσφαίρου στο κόσμο. Εξελισσόμαστε συνεχώς για να προσφέρουμε το καλύτερο προπονητικό πρόγραμμα ανάπτυξης.

Θέλουμε τα παιδιά μας να παίζουν, να μαθαίνουν, να εξελίσσονται και να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο σε ένα επαγγελματικό, υγιές και διασκεδαστικό  περιβάλλον.

Μέσα από την αποκλειστική συνεργασία μας με την Coerver® Coaching (Cyprus) για την πόλη και επαρχία Λευκωσίας, φέρνουμε μια μεθοδολογία εκμάθησης ποδοσφαίρου παγκοσμίου βεληνεκούς και ενισχύουμε ακόμη περισσότερο το πρόγραμμα ανάπτυξης GALAXY για να προσφέρουμε:

  • την καλύτερη τεχνική κατάρτιση στους ποδοσφαιριστές μας
  • συνεχή εκπαίδευση και εξέλιξη στους προπονητές μας
  • On-Line Skill Learning για ποδοσφαιριστές, γονείς και προπονητές μας
  • ακόμη περισσότερη αξία στους γονείς και μέλη της Ακαδημίας μας

Coerver® Coaching είναι:

  • Μέθοδος διδασκαλίας ποδοσφαιρικής τεχνικής και δεξιοτήτων για όλες τις ηλικίες, ανεξαρτήτως επιπέδου
  • Μέθοδος εκπαίδευσης και επιμόρφωσης για προπονητές, δασκάλους και γονείς για να μπορούν να καθοδηγήσουν αποτελεσματικά
  • Μέθοδος η οποία προσφέρει ολοκληρωμένη αναπτυξησε κάθε παίκτη και εστιάζει στην ανάπτυξη/βελτίωση της ατομικής τεχνικής
  • Εφαρμόζεται από κορυφαίους ποδοσφαιρικούς συλλόγους: Μπάγερν, Ρεάλ, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, Μίλαν, Μπενφίκα, Νιουκάσλ.

Με παρουσία σε πάνω από 42 χώρες σε όλον τον κόσμο, συνίσταται και υποστηρίζεται από 17 Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες ανάμεσα σε αυτές η αγγλική Premier League, και οι Ομοσπονδίες Γαλλίας, Κίνας, Αυστραλίας και Ιαπωνίας. Συνιστάται επίσης από ειδικούς/θρύλους του ποδοσφαίρου και αποκλειστικούς συνεργάτες εταιρίες όπως η adidas®.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ