aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΓ. Αχιλλέως και Κ. Νικολάου οι πρωταθλητές σκητ 2019!

Γ. Αχιλλέως και Κ. Νικολάου οι πρωταθλητές σκητ 2019!

Οι διεθνείς σκοπευτές μας, Γιώργος Αχιλλέως και Κωνσταντία Νικολάου ήταν οι φετινοί πρωταθλητές στο σκητ, στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ 2019!

Ο διεθνής σκοπευτής του Σκοπευτικού Ομίλου Πάφου και η διεθνής σκοπεύτρια της Σκοπευτικής Οργάνωσης Αμμοχώστου, εξασφάλισαν τον επίζηλο τίτλο στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών αντίστοιχα. Και στις δυο κατηγορίες ο τίτλος του πρωταθλητή «παιζόταν» μέχρι τον τελευταίο αγώνα και κρίθηκε με σχετικά μικρή διαφορά. Στους άνδρες ο Γιώργος Αχιλλέως συγκέντρωσε 728/750 και ο δεύτερος Νικόλας Βασιλείου (ΣΚΟΛΕΥ) 720/750, ενώ η διαφορά των δυο αθλητών στον τελευταίο αγώνα ήταν 7 δίσκοι (123 με 116).

Στις γυναίκες η Κωνσταντία Νικολάου εξασφάλισε τον τίτλο με 694/750, μόλις δυο δίσκους πάνω από την Παναγιώτα Ανδρέου (ΣΚΟΕΠΑ) που συγκέντρωσε 692/750. Τρίτος στους άνδρες τερμάτισε ο Μενέλαος Μιχαηλίδης της ΣΚΟΛΕΥ με 714/750 και τρίτη στις γυναίκες η Σωτηρία Ανδρέου της ΣΚΟΕΠΑ με 661/750.

Στους έφηβους του σκητ, πρώτευσε ο Πέτρος Εγγλεζούδης της ΣΚΟΛΕΜ με 714/750, αποτέλεσμα που τον έφερε ισόβαθμο στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης, ενώ ο συναθλητής του Γιώργος Πετρίδης ήταν ο πρωταθλητής στους παίδες με 627/750. Τέλος, στην κατηγορία των νεανίδων, πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η Αναστασία Ελευθερίου, επίσης της ΣΚΟΛΕΜ με 641/750.

Το πρωτάθλημα στο σκητ περιλάμβανε επτά αγώνες και για κάθε αθλητή και αθλήτρια μέτρησαν τα έξι καλύτερα αποτελέσματα. Ο δευτεραθλητής Νικόλας Βασιλείου ήταν ο μόνος σκοπευτής που κέρδισε δυο από τους επτά αγώνες του πρωταθλήματος, ενώ τους άλλους πέντε αγώνες τους κέρδισαν πέντε διαφορετικοί σκοπευτές.

Ο Νικόλας ήταν ο νικητής στους αγώνες για το «Κύπελλο Λάρνακας» και το «Κύπελλο Κερύνειας», ενώ ο Σωτήρης Αντωνίου της ΣΚΟΛΕΥ κέρδισε το «Κύπελλο Λεμεσού», ο Γιώργος Αχιλλέως το «Κύπελλο Παραλιμνίου», ο Δημήτρης Κωνσταντίνου του ΣΚΟΠΑΦ το «Κύπελλο Λάκη Ψημολοφίτη», ο έφηβος Πέτρος Εγγλεζούδης το «Κύπελλο Πάφου» και ο Μενέλαος Μιχαηλίδης τους «Παγκύπριους Διασωματειακούς Αγώνες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ