aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΦινάλε στον γ’ γύρο σε Αθηένου και Λατσιά

Φινάλε στον γ’ γύρο σε Αθηένου και Λατσιά

Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι αλλά με ιδιαίτερα αμφίρροπες αναμετρήσεις διεξάγεται η 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος χάντμπολ ΟΠΑΠ Γυναικών.

Η πρωτοπόρος και αήττητη ομάδα της Ε.Ν. Αθηένου αντιμετωπίζει την μαχητική ομάδα του Κ.Ν. ΘΟΪ Καλού Χωριού Λεμεσού στο κλειστό της Αθηένου. Εύκολα ή δύσκολα η ομάδα της Αθηένου καλείται να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα και να δώσει συνέχεια στην αήττητη πορεία της στον θεσμό απέναντι σ’ ένα αντίπαλο που θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις που έχει για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα.

Στο άλλο παιχνίδι της μέρας και ενδεχομένως στο πιο αμφίρροπο αγώνα από της αγωνιστικής ο Α.Σ. Λατσιά φιλοξενεί τον ιδιαίτερα ανεβασμένο το τελευταίο διάστημα Πανελλήνιο Λευκωσίας. Τα Λατσιά θέλουν πάση θυσία τη νίκη ώστε να διατηρήσουν τις ελπίδες που έχουν για κατάκτηση του τίτλου και από την άλλα ο Πανελλήνιος θα επιδιώξει ότι καλύτερο από τον αγώνα δίνοντας συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά τη νίκη που πέτυχε επί του Α.Ο. Αραδίππου.

Και οι δύο αγώνες θα αρχίσουν στις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ