aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΦεύγουν για Abu Dhabi οι 35 αθλητές μας

Φεύγουν για Abu Dhabi οι 35 αθλητές μας

Αναχωρεί σήμερα (8/03/2019) στις 19:30 η Κυπριακή Αποστολή των Ειδικών Ολυμπιακών η οποία θα συμμετάσχει στους Παγκόσμιους Αγώνες 2019 οι οποίοι θα διεξαχθούν από τις 12-21 Μαρτίου στο Abu Dhabi. Η αποστολή αποτελείται από 35 αθλητές, 14 προπονητές/συνοδούς, 1 αρχηγό αποστολής, 1 βοηθό αρχηγό αποστολής και 1 γιατρό. Σύνολο 52 άτομα.

Οι αθλητές μας θα λάβουν μέρος στα αθλήματα της Καλαθόσφαιρας, του Bowling, του Bocce, της Ποδηλασίας, της Ενόργανης και Ρυθμικής Γυμναστικής, της Κολύμβησης και του Στίβου. Ενημερωτικά, από τις 8 – 11 Μαρτίου, θα διεξαχθεί το πρόγραμμα Host Town, όπου η Αποστολή μας θα φιλοξενηθεί στην πόλη Ras Al Khaimah. Εκεί οι αθλητές μας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον πολιτισμό της χώρας μέσα από διάφορες δραστηριότητες και ξεναγήσεις, να εγκλιματιστούν και να βιώσουν τα ήθη και έθιμα του τόπου.

Στην Τελετή Έναρξης των Αγώνων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαρτίου 2019 στο στάδιο Zayed, θα παραστούν η Αντιπρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, Κα. Καίτη Λουκαΐδου Χατζηκυριάκου και η Γεν. Διευθύντρια του Οργανισμού Δρ. Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας. Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους Χορηγούς της Κυπριακής Αποστολής οι οποίοι στήριξαν το πρόγραμμα «Adopt an Athlete».
Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην Κυπριακή Αποστολή και είμαστε βέβαιοι ότι οι αθλητές μας θα κάνουν άλλη μια φορά την Κύπρο μας περήφανη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ