aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΈξαλλη διάσημη πορνοστάρ με πασίγνωστο αθλητή

Έξαλλη διάσημη πορνοστάρ με πασίγνωστο αθλητή

Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη επιστροφή του 41χρονου θρύλου του γκολφ, Τάιγκερ Γουντς στην αγωνιστική δράση μετά την τέταρτη επέμβασή του τα τρία τελευταία χρόνια.

Η δημοφιλής πορνοστάρ, Μία Καλίφα, βέβαια, φάινεται να έχει διαφορετική άποψη, επιδιδόμενη σε ένα πρωτοφανές παραλήρημα μέσω της εκπομπής «Out of Bounds» και προτρέποντας τον Γουντς να αποσυρθεί επιτέλους με αξιοπρέπεια.

«Τάιγκερ απλά αποσύρσου όσο είσαι ψηλά, φύγε με αξιοπρέπεια. Δε χρειάζεται να επιστρέψεις στο άθλημα, μπορείς απλά να παίζεις για ευχαρίστηση όπως ο πρόεδρός μας», τόνισε αρχικά.

Στην ερώτηση δε, για το ποιος εκ των Τάιγκερ Γουντς και Σερένα Γουίλιαμς θα είναι πιο αποδοτικός κατά την επιστροφή του η ίδια φάνηκε κατηγορηματική: «Με ενοχλεί που τους βάζετε στην ίδια κατηγορία. Φυσικά η Σερένα. Δεν προέρχεται από τραυματισμό αλλά από γέννα. Πότε ήταν η τελευταία φορά που ο Γουντς έπαιξε καλά; Δεν είχε απλά κακές μέρες».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ