aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑEξαιρετικά τα αποτελέσματα του χιονοδρομικού Λάρνακας στους αγώνες του παγκύπριου πρωταθλήματος

Eξαιρετικά τα αποτελέσματα του χιονοδρομικού Λάρνακας στους αγώνες του παγκύπριου πρωταθλήματος

Εξαιρετική η απόδοση των αθλητών του Χιονοδρομικού Ομίλου Λάρνακας στους αγώνες του παγκυπρίου πρωταθλήματος, οι οπίοι διεξήχθηκαν στο Τροόδος στις 20.02.2019 και 06.03.2019.

Στις 20 Φεβρουαρίου, οι αθλητές της Λάρνακας Χριστόφορος Παπαμιχαλόπουλος & Γιώργος Κάκκουρας, πήραν την πρώτη και δεύτερη θέση στην κατηγορία των ανδρών και την πρώτη θέση στην κατηγορία εφήβων αντίστοιχα, κατέχωντας τους καλύτερους χρόνους του αγώνα.
Ενώ στις 6 Μαρτίου, ο όμιλος Λάρνακας, με τον αθλητή Χριστόφορο Παπαμιχαλόπουλο, κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία αντρών, έχοντας τον καλύτερο χρόνο και στους δύο αγώνες εκείνης της ημέρας.

Συγχαρητήρια στους αθλητές Παπαμιχαλόπουλο Χριστόφορο και Κάκκουρα Γιώργο για τις επιδώσεις τους. Ο Χριστόφορος, ο οποίος σπούδασε αθλητικές επιστήμες και κινησιολογία στο πανεπιστίμιο του Salzburg, ξεκίνησε πρόσφατα την επαγγελματική του καριέρα σαν personal trainer and health coach. Ο Γιώργος, ο οποίος είναι φοιτητής νομικής στο University of East Anglia, εκπροσώπησε επίσης την Κύπρο στο Παγκόσμιο Προτάθλημα Αλπικού σκί στο Aare της Σουηδίας, στις αρχές Φεβρουαρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ