aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΕυρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού

Ο Δήμος Λάρνακας και το Ανοικτό Σχολείο Δήμου Λάρνακας συμμετέχουν για 5η συνεχή χρονιά στην ετήσια Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, η οποία θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε όλη την Ευρώπη από τις 23 έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Πραγματοποιείται υπό την ομπρέλα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και εθνικός συντονιστικός φορέας είναι ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού.

Με σλόγκαν #BeActive, οι δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού έχουν ως κύριους αποδέκτες όλους τους δημότες, οι οποίοι μέσα από τη δωρεάν συμμετοχή τους στις διάφορες αθλητικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν την περίοδο 23 – 30 Σεπτεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν διάφορες μορφές άθλησης, να επιλέξουν αυτήν η οποία τους ταιριάζει ως τρόπος αθλητικής ενασχόλησης, αλλά και να  πληροφορηθούν για τα υφιστάμενα αθλητικά προγράμματα, υπηρεσίες και προϊόντα.

Ο Δήμος Λάρνακας και το Ανοικτό Σχολείο Δήμου Λάρνακας στα πλαίσια της εν λόγω εβδομάδας θα διοργανώσουν 17 συνολικά δράσεις και θα συνεργαστούν με διάφορους φορείς της πόλης και το υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Νεολαίας και Αθλητισμού. Αναμένεται να συμμετέχουν σε όλες τις δράσεις πέραν των 4.000 δημοτών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 17 δράσεις, όπως άσκηση στον εργασιακό χώρο – στο Δημαρχείο Λάρνακας, αθλήματα και ημερίδα παραλίας, τουρνουά Beach Tennis και Beach Volley, σκοποβολή για όλους στο σκοπευτήριο Λάρνακας, πιγκ πογκ, πιλάτες και άλλα.

Κορωνίδα των δράσεων όπου συμμετέχει ο Δήμος Λάρνακας είναι το #BeActive Night το οποίο διοργανώνουν οι S.A.S σε συνεργασία με τον Δήμο Λάρνακας και θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ευρώπης στις 28 Σεπτεμβρίου 2019 από τις 4:30 μ.μ. μέχρι τις 10.00 μ.μ..

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ