aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΕυρωπαϊκή εβδομάδα αθλητισμού: Σημαντική συνάντηση

Ευρωπαϊκή εβδομάδα αθλητισμού: Σημαντική συνάντηση

Διοργανώνεται φέτος, για 5η συνεχή χρονιά, η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού (23-30/9), η οποία έχει θεσμοθετηθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και γι’ αυτόν τον σκοπό την ερχόμενη Τρίτη ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού θα έχει συνάντηση με τους εκπρόσωπους των φορέων που θα συμμετάσχουν στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού.

Ο ΚΟΑ έχει οριστεί ως ο Εθνικός Συντονιστικός Φορέας, έχοντας το γενικό συντονισμό για την υλοποίηση της εκστρατείας σε παγκύπρια βάση. Στόχος της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού είναι η αύξηση της συμμετοχής όλων των πολιτών στη φυσική δραστηριότητα και στον αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα, έτσι ώστε να υιοθετήσουν έναν ενεργό και υγιή τρόπο ζωής.

Σκοπός της συνάντησης είναι η εκτενής ενημέρωση των φορέων που θα συμμετάσχουν, αλλά και ο συντονισμός και προγραμματισμός των ενεργειών που θα πραγματοποιηθούν πριν και κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, με παράλληλη παραχώρηση πληροφοριακού υλικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ