aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΕυρεία συνάντηση στον ΚΟΑ για τη σκοποβολή

Ευρεία συνάντηση στον ΚΟΑ για τη σκοποβολή

Την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε ευρεία συνάντηση του Προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέα Μιχαηλίδη με τη διοίκηση της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου και με όλες τις σκοπευτικές οργανώσεις, καθώς και με τον Σύνδεσμο Σκοπευτών Τραπ&Παρατράπ. Εκ μέρους του ΚΟΑ παρέστησαν επίσης τα μέλη του ΔΣ Κάλλη Χατζηιωσήφ, Ανδρόνικος Ανδρονίκου και Σωτήρης Αδάμου, η Γενική Διευθύντρια Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη και οι λειτουργοί Πάρις Αβρααμίδης και Μαρία Τσολάκη.

Κυρίαρχο θέμα της συνάντησης ήταν τα προβλήματα που έχουν προκύψει στον χώρο της σκοποβολής. Η πολύωρη συνάντηση διεξήχθη μέσα σε πολύ καλό κλίμα και δόθηκε βήμα σε όλες τις πλευρές για να καταθέσουν τις απόψεις τους, σχετικά με τα επίμαχα ζητήματα που τις απασχολούν. Αποφασίστηκε όπως αφού κωδικοποιηθούν οι απόψεις/εισηγήσεις όλων των φορέων, πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση σε τόπο και χώρο που θα οριστεί σε μεταγενέστερο στάδιο για συζήτηση και λήψη των τελικών αποφάσεων.

Στόχος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού είναι να δοθούν οριστικές λύσεις στα προβλήματα που ταλαιπωρούν τον χώρο της σκοποβολής, ώστε το άθλημα που έχει χαρίσει τεράστιες επιτυχίες στην Κύπρο να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία του.

1l1191158

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ