aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΕθνική Νέων Ιστιοπλοΐας: Μέτρησε δυνάμεις στη λίμνη Μπάλατον

Εθνική Νέων Ιστιοπλοΐας: Μέτρησε δυνάμεις στη λίμνη Μπάλατον

Επέστρεψε στην Κύπρο η Εθνική Κύπρου Ιστιοπλοΐας, στις κατηγορίες σκαφών 420 και 470, που μετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων 420 και 470, το οποίο έγινε στη λίμνη Μπάλατον στην Ουγγαρία, από τις 29 μέχρι τις 5 Αυγούστου 2016.

Οι νεαροί Κύπριοι αθλητές κατέβαλαν πολύ μεγάλη προσπάθεια απέναντι στους ποιοτικότερους αντίπαλους στις κατηγορίες, σε συνθήκες έντονου συναγωνισμού, έχοντας παρουσία ικανοποιητική. Σε κάποιες διαδρομές μάλιστα βρέθηκαν σε κάποια στάδια στις ψηλές θέσεις.

«Θεωρούμε την παρουσία μας στους διεθνείς αγώνες ικανοποιητική. Στόχος ήταν κυρίως να μάθουμε να αγωνιζόμαστε με δυνατούς στόλους, χωρίς να είμαστε απλοί θεατές και εκτιμώ ότι το πετύχαμε». Αυτά δήλωσε για την κυπριακή συμμετοχή στη διοργάνωση ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Ηλιόπουλος.

Στην κατηγορία 470, οι αθλητές Xάρης Παπάζογλου και Ραφαήλ Θεοχάρους κατετάγησαν στην 43η θέση. Στην κατηγορία 420 (U17) οι Απόστολος Αποστολίδης – Νικόλας Κανάκης πήραν την 32η θέση και οι Πάνος Λάππας – Σόλωνας Χριστοδούλου την 36η.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ