aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΕπιτυχημένος αγώνας γκολφ Cyprus Amateur Men’s Open

Επιτυχημένος αγώνας γκολφ Cyprus Amateur Men’s Open

Απόλυτα επιτυχημένος ήταν ο αγώνας γκολφ Cyprus Amateur Men’s Open, που διεξήχθη φέτος στο Secret Valley Resort. Ο συναρπαστικός και αμφίρροπος αγώνας προσελκύει το ενδιαφέρον δεκάδων παικτών γκολφ τόσο από την Κύπρο, όσο και από το εξωτερικό, δείγμα της αναβάθμισης του αθλήματος.

Στον φετινό αγώνα έλαβαν μέρος πέραν των 50 ερασιτεχνών παικτών γκολφ από την Κύπρο, από χώρες της Ευρώπης αλλά και από τρίτες χώρες.

Τα τελευταία χρόνια λόγω και της σημαντικής προβολής που γίνεται τόσο από την Κυπριακή Ομοσπονδία Γκολφ όσο και από το Υφυπουργείο Τουρισμού, στον αγώνα λαμβάνουν μέρος εκτός από τους Κύπριους και αρκετοί ξένοι που έρχονται στην Κύπρο ειδικά για τον αγώνα ή και κάποιοι που συνδυάζουν τον αγώνα με μερικές μέρες χαλάρωσης στο νησί. Τον περσινό αγώνα κέρδισε ο Γιώργος Καλπάκας, ο οποίος ήταν ο πρώτος Κύπριος στην ιστορία του αθλήματος που κατάφερε κάτι τέτοιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ