aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΕπιτυχημένη η Σύνοδος διεθνών επιδιαιτητών επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Επιτυχημένη η Σύνοδος διεθνών επιδιαιτητών επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Σύνοδος των Διεθνών Επιδιαιτητών της επιτραπέζιας αντισφαίρισης που διεξήχθη από την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου μέχρι την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 στην Λάρνακα. Η Σύνοδος ήταν υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ITTF) σε συνεργασία με την Παγκύπρια Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ΠΟΕΠΑ) και συμμετείχαν 35 διεθνείς επιδιαιτητές και από τις 6 ηπείρους.

Η Σύνοδος αυτή γίνεται κάθε τρία χρόνια με σκοπό την ενημέρωση και συζήτηση των νέων κανονισμών του αθλήματος και την επίλυση πολλών προβλημάτων που παρουσιάζονται κατά την διάρκεια διεθνών αγώνων του αθλήματος.

Στην Σύνοδο παρευρέθηκε και ο αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μπρους Μπάρτον ο οποίος εκπροσώπησε την διεθνή Ομοσπονδία. Ο πρόεδρος της ΠΟΕΠΑ Ανδρέας Γεωργίου και ο κ. Μπάρτον, είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο του ΚΟΑ Κλεάνθη Γεωργιάδη.

Όλοι οι διεθνείς επιδιαιτητές αναφέρθηκαν με κολακευτικά σχόλια για την άρτια διοργάνωση και φιλοξενία που έτυχαν κατά την διάρκεια της Συνόδου και ευχαρίστησαν την Παγκύπρια Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ