aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΕπιτυχημένη η παρουσία Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας

Επιτυχημένη η παρουσία Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας

Επιτυχημένη η παρουσία της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας στον 3ον Πανελλήνιο αγώνα κλειστής κωπηλασίας που φιλοξενήθηκε στο Ολυμπιακό γυμναστήριο Πυγμαχίας του Περιστερίου «Γ. Στεφανόπουλος» το Σάββατο 19 Ιανουαρίου.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία έχει λάβει μέρος στους αγώνες με τέσσερις αθλητές:

– Ρέαρ Άντρει Νικίτα του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου

– Μαριάννα Ζήνωνος του Σωματείου Νηρέας Ύψωνα

– Χριστόδουλος Δημητρίου του Σωματείου Νηρέας Ύψωνα

– Σάββας Γεωργίου του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου

Οι αθλητές μέσα από μια πολύ καλή παρουσία κατάφεραν να κατακτήσουν δύο μετάλλια και πολύ καλές θέσεις στις κατηγορίες τους.

Συγκεκριμένα:

– Ρέαρ Άντρει Νικίτα του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο με νέο Παγκύπριο ρεκόρ και χρόνο 6:11.8 στην κατηγορία Εφήβων 17-18 στα 2000 m ανάμεσα σε 19 συμμετοχές.

– Ρέαρ Άντρει Νικίτα με Μαριάννα Ζήνωνος του Σωματείου Νηρέας Ύψωνα κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο με χρόνο 2:59.5 στην σκυταλοδρομία 2Χ -1000m μικτή κατηγορία ανάμεσα σε 22 συμμετοχές.

– Σάββας Γεωργίου στην κατηγορία 13-14 στα 1000m 4η θέση με χρόνο 3:26.0 ανάμεσα σε 36 συμμετοχές

– Χριστόδουλος Δημητρίου του Σωματείου Νηρέας Ύψωνα στα 2000m στην κατηγορία 15-16 με χρόνο 6:46.8 την 6η θέση ανάμεσα σε 29 συμμετοχές.

– Μαριάννα Ζήνωνος του Σωματείου Νηρέας Ύψωνα στα 2000m στην κατηγορία 17-18 με χρόνο 7:57.5 την 9η θέση ανάμεσα σε 14 συμμετοχές.

– Σάββας Γεωργίου και Χριστόδουλος Δημητρίου στην σκυταλοδρομία 2Χ- 1000 m στην κατηγορία Ανδρών με χρόνο 3:12.0 6η θέση ανάμεσα σε 12 συμμετοχές.

– Στους αγώνες έλαβε μέρος και ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου Ευγένη Κόστεβιτς στην κατηγορία Εφήβων 17-18 στα 2000m ο οποίος με χρόνο 6:40.9 πήρε την 8η θέση σε 19 συμμετοχές.

Την αποστολή συνόδευε η Ομοσπονδιακός προπονήτρια Μαρία Χατζηλία με αρχηγό της αποστολής το Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Χριστόδουλο Χριστοδούλου.

«Συγχαρητήρια στους αθλητές για την εξαιρετική τους παρουσία. Ευχόμαστε όπως αυτή τους επιτυχία είναι μονάχα η αρχή ενός πολύ παραγωγικού και επιτυχημένου 2019. Ευχαριστούμε την Ελληνική Ομοσπονδία για την φιλοξενία και την βοήθεια σε μια πολύ άρτια διοργάνωση. Επίσης ευχαριστούμαι για μια ακόμη φορά τον ΟΠΑΠ ως χορηγό μας αλλά και τον ΚΟΑ που δίνουν την ευκαιρία στους αθλητές μας να συμμετάσχουν σε αγώνες στο εξωτερικό αποκομίζοντας μεγάλες εμπειρίες», τονίζεται σε ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ