aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΕπιτυχίες αξιωματούχων της ΣΚΟΚ στη FITASC

Επιτυχίες αξιωματούχων της ΣΚΟΚ στη FITASC

Πέρα από τις διεθνείς και παγκόσμιες επιτυχίες των σκοπευτών μας, οι άνθρωποι της ΣΚΟΚ συνεχίζουν να επιβεβαιώνουν το κύρος και το εκτόπισμα της κυπριακής σκοποβολής, τόσο με την παρουσία τους στα διάφορα παγκόσμια συμβούλια και επιτροπές όσο και με την εξασφάλιση κορυφαίων σκοπευτικών διοργανώσεων στην Κύπρο.

Τελευταία επιτυχία των αξιωματούχων της ΣΚΟΚ ήταν η επανεκλογή του β.γ. γραμματέα Λουκά Χάματσου στο Δ.Σ. της Διεθνούς Ομοσπονδίας FITASC, η οποία έχει υπό την ευθύνη της τα μη ολυμπιακά αγωνίσματα της σκοποβολής (σπόρτινγκ, κόμπακ, Universal Trench και Helice). Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης επικυρώθηκε επίσης και η παραχώρηση στην Κύπρο της διοργάνωσης των Παγκοσμίων Αγώνων Σπόρτινγκ το 2021, καθώς και ενός διπλού διεθνούς Γκραντ Πρι το 2019. Συγκεκριμένα το τετραήμερο 29 Μαρτίου – 1η Απριλίου θα διεξαχθούν στα σκοπευτήρια Λευκωσίας και Λάρνακας αγώνες 200 δίσκων σπόρτινγκ και 200 δίσκων κόμπακ.

Εν τω μεταξύ, σε σεμινάριο που διοργάνωσε η Διεθνής Ομοσπονδία FITASC στο Doveridge Shooting Ground στην Αγγλία, ο διεθνής σκοπευτής μας Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου εξασφάλισε τον τίτλο του «FITASC Coach Instructor» και του απονεμήθηκαν τα διπλώματα «Certificate Of FITASC Coaching Program L1» και «Certificate Of Safety».

Οι πιο πάνω επιτυχίες, που αποτελούν συνέχεια προηγούμενων επιτυχιών αξιωματούχων της ΣΚΟΚ, σε συνδυασμό με τις διακρίσεις των αθλητών της σκοποβολής σε κορυφαίες διοργανώσεις, δικαίως κατατάσσουν την κυπριακή σκοποβολή στις «μεγάλες δυνάμεις» του αθλήματος παγκόσμια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ