aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΕπιστολή Θεοφυλάκτου: Αιχμές προς Χρυσοστόμου για υπεράριθμη αποστολή στους ΑΜΚΕ

Επιστολή Θεοφυλάκτου: Αιχμές προς Χρυσοστόμου για υπεράριθμη αποστολή στους ΑΜΚΕ

Αιχμές για υπεράριθμη αποστολή στους ΑΜΚΕ άφησε το μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής Ανδρέας Θεοφυλάκτου, με επιστολή του στον πρόεδρο της ΚΟΕ Γιώργο Χρυσοστόμου:

«Προς Γεώργιο Χρυσοστόμου

Ως Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Ολυμπιακής Επιτροπής και ως Αρχηγός Αποστολής των δύο κατά γενική ομολογία δυσκολότερων αγώνων στην ιστορία του αθλητισμού (Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2021,) (Μεσογειακοί Αγώνες Οράν 2022), λόγω της πανδημίας και το πολύ αυστηρών περιοριστικών μέτρων, οι οποίες σημειωτέον στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία θα ήθελα προς ενημέρωση μου τα ακόλουθα:

Ποιο είναι το ακριβές κόστος της αποστολής στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης και δεν ρωτώ για τους αθλητές, προπονητές, ιατρικό και παραϊατρικο προσωπικό, αλλά για τους συνοδούς και όσους συνταξίδεψαν χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος εκτός από το να ζήσουν την εμπειρία. Επιθυμώ να ξέρω τον ακριβή αριθμό ακόμη και χορηγών και εάν τα έξοδα τους καλύφθηκαν από την ΚΟΕ ή μέρους της χορηγίας τους. Θα ήταν οξύμωρο να δίνει χορηγός χρήματα και να του τα δίνουμε πίσω σε ταξίδια. Αλλά δεν πιστεύω ότι κάνουμε τέτοια λάθη εμείς.

Σε θυμίζω για τους καυγάδες μας κυρίως στη διαδικασία για την Αλγερία που με ζόρι μου έδινες έναν δεύτερο βοηθό αρχηγό με πρόσχημα διάφορες δικαιολογίες για μια αποστολή τρομακτικά δύσκολη ενώ φέρεται ότι στην τουριστική Μάλτα βρέθηκαν αρκετοί. Ήταν η πάγια πολιτική σου αυτή για να μην γίνονται περιττά έξοδα φέρεται να ισχύει μόνο για τους άλλους.

Ποιο το ακριβές ποσό από χορηγούς και για ποιους χορηγούς φέρεται να ξοδέψαμε περισσότερα από ότι λάβαμε; Υπάρχουν χορηγοί που μας δίνουν σε είδος για παράδειγμα προβολή, ρουχισμό κλπ και εμείς πληρώνουμε τα έξοδα σε αποστολές;

Υπάρχουν χορηγίες που δεν μπαίνουν στα ταμεία της ΚΟΕ; Εάν ναι ποιοι αποφασίζουν για τα ποσά αυτά και πως δαπανώνται;

Σε θυμίζω εδώ ότι είπες δεν έχουμε λεφτά για πρακτικογράφους στις συνεδριάσεις του Εκτελεστικού Συμβουλίου. Ξέρεις εκείνες τις συνεδριάσεις που ξεκινάμε από το θέμα έξι και πάμε στα διάφορα που είναι περισσότερα και από την ίδια την ατζέντα. Θα μπορούσαν χρήματα για παράδειγμα των χορηγών να δαπανηθούν για πρακτικογράφους διότι τελειώνει η θητεία μας και τελειωμένα πρακτικά με τις τελική τους διορθώσεις δεν φέρεται να τα λάβαμε.

Θα ρωτήσω, επίσης πόσα χρήματα έχουμε δώσει για δείπνα, catering και το κόστος των Διασκέψεων Τύπου από την ημέρα που αναλάβαμε;

Τέλος, επιθυμώ να μάθω τον ακριβή αριθμό των δημοσιογράφων. Πώς αυτοί επιλέχθηκαν και γιατί απορρίφθηκε εκ νέου το actions in sports.

ΥΓ. Θέλω να πω ένα τεράστιο μπράβο σε όλη την αποστολή μας. Εξαιρετική δουλειά. Μπράβο στους αρχηγούς αποστολής. Μπράβο στους αθλητές, προπονητές, ομοσπονδίες, ιατρικό και παραιατρικο προσωπικό.

Ανδρέας Θεοφυλάκτου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ