aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΕπίδειξη δύναμης από τους πρωτοπόρους

Επίδειξη δύναμης από τους πρωτοπόρους

Επίδειξη δύναμης έκαναν οι πρωτοπόροι και διεκδικητές του τίτλου στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος χειροσφαίρισης ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας ανδρών δείχνοντας την τεράστια δυναμική τους.

Ο Παρνασός επικράτησε και του Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς (33-17) εντός έδρας και διατήρησε τη διαφορά των δύο βαθμών που έχει από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Η ομάδα του Σάββα Ζωγράφου για άλλη μια αγωνιστική παρουσιάστηκε σοβαρή και πειθαρχημένη, δεν έδωσε δικαιώματα στον αντίπαλό της και πήρε δίκαιη νίκη με ηγέτη και σκόρερ τον Δημήτρη Στούμπη (8 γκολ).

Επιβλητικό ξέσπασμα σε βάρος του Προοδευτικού έκανε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το οποίο επικράτησε της παφιακής ομάδας (48-16) εντός έδρας και διατηρήθηκε στη 2η θέση του πίνακα. Παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό χαντμπολ η ομάδα του Ανδρέα Ανδρέου έκανε επίδειξη δύναμης με τον Κύπριο τεχνικό να δίνει χρόνο συμμετοχής σχεδόν σε όλους τους χειροσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του.

Την πρώτη του νίκη και μάλιστα εκτός έδρας πανηγύρισε ο ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι ουραγών με τον Μαυρομμάτη (31-19) κερδίζοντάς τον στο Δημοτικό του Αγίου Δομετίου. Οι γαλαζοκίτρινοι έδωσαν συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις αλλά αυτήν τη φορά πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν απέναντι στη νεοφώτιστη ομάδα του Αγίου Παύλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ