aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΕΟΑΚ: «Η συμβολή του αθλητισμού στην κοινωνική υγεία»

ΕΟΑΚ: «Η συμβολή του αθλητισμού στην κοινωνική υγεία»

Η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία Κύπρου, διοργανώνει την 28η Ετήσια Σύνοδο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό Μέγαρο. Το κύριο θέμα της φετινής Συνόδου της ΕΟΑΚ θα είναι «Η συμβολή του αθλητισμού στην Κοινωνική Υγεία», και οι εργασίες της θα αρχίσουν στις 09.00. Κύριος ομιλητής στη Σύνοδο θα είναι ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ δρ. Κωνσταντίνος Ψιμόπουλος.

Το πρόγραμμα συμπληρώνεται με ομιλίες από τον Καθηγητή  Γαστρεντολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης δρ. Ιωάννη Μουζά και από τον Καθηγητή Κοινωνιολογίας του Αθλητισμού  δρ. Διαμαντή Μαστρογιαννάκη. Των ομιλιών θα ακολουθήσει συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τη συμμετοχή των ομιλητών και του δρ. Μοριακής Βιολογίας Δημήτρη Ιακωβίδη.

Λεπτομέρειες για το αναλυτικό πρόγραμμα εργασιών της Συνόδου, και τις δηλώσεις συμμετοχής θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες. Η συμμετοχή στις εργασίες της Συνόδου είναι ελεύθερη για το κοινό που καλείται να συμμετάσχει. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επικοινωνεί καθημερινά από 07.30-18.00 με τα γραφεία της ΚΟΕ, στο τηλέφωνο 22449880.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ