aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΈντονο ενδιαφέρον για το ενημερωτικό Σεμινάριο με θέμα «Marathon Legends»

Έντονο ενδιαφέρον για το ενημερωτικό Σεμινάριο με θέμα «Marathon Legends»

Μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής επιδεικνύουν οι δρομείς για το προσεχές σεμινάριο με θέμα «Marathon Legends» το οποίο διοργανώνεται από την Ακαδημία Αθλητισμού του ΚΟΑ με τη συνεργασία της Running In Cyprus.  Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 στις 6:00 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΟΑ, στην Έγκωμη.

Στους συμμετέχοντες δρομείς θα δοθεί η μοναδική ευκαιρία να ακούσουν τους ‘Θρύλους του Μαραθωνίου’ οι οποίοι υπήρξαν πριν κάποιες δεκαετίες πολύ μεγάλες μορφές του αθλητικού στερεώματος της Κύπρου και της Ελλάδας. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Ελλαδίτη Σπύρο Ανδριόπουλο κάτοχο του Πανελληνίου ρεκόρ στο Μαραθώνιο με χρόνο 2:12:04 (από το 1988), τον Κύπριο Μάριο Κασσιανίδη κάτοχο του Παγκύπριου ρεκόρ στο Μαραθώνιο με χρόνο 2:19:51(από το 1982) και την Κύπρια Άντρη Αβραάμ η οποία κατείχε το Παγκύπριο ρεκόρ στο Μαραθώνιο (1990 – 2017) με χρόνο 2:39:19.

Μετά από μια σύντομη αναδρομή της αθλητικής τους σταδιοδρομίας, οι φιλοξενούμενοι θρύλοι δρομείς θα μιλήσουν για τις τότε συνθήκες προπόνησης τους, το ‘ευ αγωνίζεσθαι’ της εποχής τους, την ζωή τους και προπάντων θα μοιραστούν με όλους τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο τις εμπειρίες τους από Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμια Πρωταθλήματα στίβου.

Θα απαντηθεί άραγε το ερώτημα γιατί ενώ το δρομικό κίνημα μεγαλώνει με πολύ ραγδαίους ρυθμούς τα ρεκόρ παραμένουν απλησίαστα εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες? Η είσοδος για τους συμμετέχοντες δρομείς θα είναι ελεύθερη ενώ με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα προσφέρονται καφές, χυμός και άλλα εδέσματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ