aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΕνόργανη Γυμναστική: Όγδοος στον κόσμο ο Γεωργίου

Ενόργανη Γυμναστική: Όγδοος στον κόσμο ο Γεωργίου

Ο Ηλίας Γεωργίου κατετάγη όγδοος στο μονόζυγο με 13.666 βαθμούς, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυμναστικής 2021 της Ιαπωνίας. Ο Κύπριος πρωταθλητής έγινε μόλις ο δεύτερος συμπατριώτης μας, που έλαβε μέρος σε τελικό παγκόσμια διοργάνωσης στο άθλημα της ενόργανης γυμναστικής, γεγονός που φανερώνει το μέγεθος της επιτυχίας του. Ο προηγούμενος ήταν ο Ηρόδοτος Γιωργαλλάς.

Ο Γεωργίου θα μπορούσε μάλιστα για ψηλότερη θέση, εάν απέφευγε δύο λάθη στα οποία υπέπεσε. Ωστόσο, έδειξε πως έχει πολύ μέλλον και ότι στις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις θα διεκδικήσει υψηλές διακρίσεις για τον ίδιο και την Κύπρο.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Γυμναστικής ανήρτησε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης το εξής: «8ος στον κόσμο στο Μονόζυγο ο Ηλίας Γεωργίου! Πολλά συγχαρητήρια στον αθλητή μας, καθώς και στον προπονητή του Παναγιώτη Σιήππη, για την τεράστια επιτυχία τους! Τεράστια η περηφάνια μας για την σπουδαία εμφάνιση!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ