aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΕνοποιημένη ημερίδα μπόουλινγκ

Ενοποιημένη ημερίδα μπόουλινγκ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2016 (Rock N Bowl Center), η ενοποιημένη ημερίδα μπόουλινγκ, από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών, σε συνεργασία με το Pascal English School στη Λάρνακα. Η Ημερίδα έγινε στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, και σε αυτή έλαβαν μέρος αθλητές από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών και μαθητές από το Pascal English School.

Οι αθλητές των Special Olympics Cyprus, αλλά και οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να περάσουν μια όμορφη μέρα και να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στο άθλημα του μπόουλινγκ. Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε ομάδες όπου ανταγωνίστηκαν σε μια όμορφη διοργάνωση.  Στους συμμετέχοντες δόθηκαν στο τέλος της εκδήλωσης, μετάλλια, αναμνηστικά διπλώματα, και δωράκια με θέμα την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού. Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τη Διεύθυνση, το προσωπικό και τους μαθητές του Pascal English School of Larnaca για την συνεργασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ