aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΕνώνουν δυνάμεις

Ενώνουν δυνάμεις

Την εμπειρία και τεχνογνωσία των Σπύρου Νεοφυτίδη, Μιχάλη Μορφή και Ευαγόρα Χατζηφραγκίσκου, σε όλα όσα έχουν να κάνουν με τη θέση του τερματοφύλακα, κεφαλαιοποιεί η GPS SEE / Valencia CF Cyprus! Η ποδοσφαιρική ακαδημία με βάση το Στρόβολο ήρθε σε συμφωνία με την Goalkeepers Network Academy (GNA) των τριών προαναφερθέντων και από τον Σεπτέμβριο του 2017, παράλληλα με την έναρξη των προπονήσεων για τη νέα σεζόν, οι δύο πλευρές ξεκινούν μια στενή συνεργασία.

«Έχουμε συμφωνήσει με τη GNA και από τον Σεπτέμβριο θα αναλάβουν πλήρως όλα όσα αφορούν τους νεαρούς τερματοφύλακες της ακαδημίας μας», λέει ο διευθυντής της GPS SEE / Valencia CF Cyprus, Χαράλαμπος Σπύρου. Οι τερματοφύλακες της ακαδημίας θα προπονούνται ξεχωριστά και εξειδικευμένα μία φορά την εβδομάδα υπό τις οδηγίες της GNA, ενώ τις επιπλέον προπονήσεις της εβδομάδας θα τις πραγματοποιούν μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας τους, πάντοτε όμως υπό τις οδηγίες των προπονητών τερματοφυλάκων.

«Η GNA θα έχει ενεργό ρόλο στην ακαδημία μας και όχι μόνο στην προπόνηση των παιδιών, αλλά και στα καμπ που θα φιλοξενούμε και στο σκάουτινγκ. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική συνεργασία για την GPS / Valencia, η οποία θα έχει πολλαπλά οφέλη για τα παιδιά», συμπληρώνει ο Χαράλαμπος Σπύρου. Η ακαδημία τερματοφυλάκων GNA ξεκίνησε τη δράση της φέτος και φιλοδοξεί να προσφέρει υψηλού επιπέδου προπονήσεις σε τερματοφύλακες ηλικίων οκτώ ετών και άνω, σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα. Στην ακαδημία θα διδάσκουν οι Σπύρος Νεοφυτίδης, Μιχάλης Μορφής και Ευαγόρας Χατζηφραγκίσκου, τρεις πολύ έμπειροι γκολκίπερ, που έπαιξαν στο ψηλότερο επίπεδο.

«Μέσω της συνεργασίας μας με τη GPS / Valencia, θα δίνουμε την παρουσία μας μία φορά την εβδομάδα στα γήπεδα της ακαδημίας, για να προπονούμε τους τερματοφύλακες», τονίζει ο Σπύρος Νεοφυτίδης και συμπληρώνει: «Οι προπονήσεις θα γίνονται αυστηρά σε τμήματα των τεσσάρων ατόμων το μέγιστο και θα καλύπτονται παράμετροι όπως τεχνική, φυσική κατάσταση, δύναμη, αντίδραση, αντίληψη και άλλα. Επειδή έχουμε να κάνουμε με μικρά παιδιά, η μεθοδολογία που πρέπει να ακολουθούμε είναι πολύ συγκεκριμένη και γι΄ αυτό επιμένουμε σε μικρά γκρουπ».

Οι εγγραφές στη GPS SEE / Valencia CF Cyprus ξεκίνησαν την Τετάρτη 30 Αυγούστου, ενώ οι προπονήσεις για τη σεζόν 2017/2018 αρχίζουν τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου. Τεχνικός σύμβουλος της ακαδημίας -που μέχρι πέρσι ήταν γνωστή με το όνομα της Arsenal- ανέλαβε από φέτος ο Μαρίνος Σατσιάς, ενώ τεχνικός διευθυντής είναι ο Στέλιος Οκκαρίδης. Οι Άντρος Γιατρού, Χρίστος Παναγιώτου, Γιώργος Καττιμέρης και Μάριος Γεωργίου είναι οι προπονητές της ακαδημίας, ενώ στο τιμ περιλαμβάνεται και ο γυμναστής Κυριάκος Βασιλείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ