aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΕνισχύεται με τη συμμετοχή Φορέων

Ενισχύεται με τη συμμετοχή Φορέων

O Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού διοργάνωσε τη δεύτερη συνάντηση των εκπροσώπων των φορέων που θα συμμετάσχουν στην 4η ετήσια Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού. Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, η οποία έχει θεσμοθετηθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, θα διοργανωθεί στις 23-30 Σεπτεμβρίου 2018. Ο ΚΟΑ, ως ο  Εθνικός Συντονιστικός Φορέας της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, έχει το γενικό συντονισμό για την υλοποίηση της εκστρατείας σε Παγκύπρια βάση.

Εκ μέρους του προέδρου του ΚΟΑ Κλεάνθη Γεωργιάδη, απεύθυνε χαιρετισμό ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Λεοντής, ο οποίος ευχαρίστησε τους Φορείς που ανταποκρίθηκαν μέχρι τώρα στην πρόσκληση του Οργανισμού, τονίζοντας ότι υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση για όσους φορείς ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ως διοργανωτές δράσεων, να εμπλακούν στην ευρωπαϊκή αυτή εκστρατεία.

Ο κ. Λεοντής αναφέρθηκε στις καινοτομίες της φετινής διοργάνωσης τονίζοντας ότι επιδίωξη του Οργανισμού είναι κάθε χρόνο να βρίσκει τρόπους οι οποίοι θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρονται και οι οποίες αντανακλούν στην ενημέρωση και προσέκλυση περισσοτέρων συμπολιτών μας στη φυσική δραστηριότητα και στον αθλητισμό.

Εκτενή ενημέρωση σχετικά με την διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού δόθηκε από τους Ιωάννα Παρασκευοπούλου, Λειτουργό Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων του ΚΟΑ και Συντονίστρια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, Μάριος Χριστοδούλου, Λειτουργό Πληροφορικής και Διαχειριστή της Εθνικής Ιστοσελίδας της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού και Σωτήρη Μαύρος της SAS Sports για τη διοργάνωση της δράσης #BeActive Night.

Ο κ. Λεοντής εξέφρασε τις ευχαριστίες του στα τέσσερα τηλεοπτικά κανάλια παγκύπριας εμβέλειας, ΡΙΚ, Antenna, TVONE και Alpha Κύπρου, τα οποία θα στηρίξουν και φέτος την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού ως χορηγοί επικοινωνίας καθώς επίσης και τους online χορηγούς επικοινωνίας τα διαδικτυακά πόρταλ MC Media Group, Foxpolitis και activecy.com.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν η Δρ. Μαίρη Χαραλάμπους-ΠαπαμιλτιάδηΓενική Διευθύντρια ΚΟΑ, η Κάλλη Χατζηιωσήφ ΕΜΕ Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και Δια Βίου Πρέσβειρα της Εβδομάδας, και ο Γιάγκος Γεωργίου Πρεσβευτής της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ