aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΈνατος στο τραπ ο Αηλιώτης

Ένατος στο τραπ ο Αηλιώτης

Την ευκαιρία να αγωνιστεί στον τελικό του τραπ ανδρών (και να διεκδικήσει θέση στο βάθρο) έχασε ο διεθνής σκοπευτής μας Γιάννης Αηλιώτης, ο οποίος ισοβάθμησε με άλλους τρεις αθλητές στην 6η θέση της κατάταξης των αγώνων του «Cyprus Grand Prix».

Στον αγώνα «ξαφνικού θανάτου», που οδηγήθηκαν οι τέσσερις αθλητές, ο Αηλιώτης απώλεσε τον δεύτερο δίσκο και με 1/2 περιορίστηκε στην 9η θέση. Χρυσός νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Ουαλός Μάικλ Γουίξεϊ, αργυρός ο Σουηδός Αντρέας Νόρλεν και χάλκινος ο Φινλανδός Βέσα Τορνόος.

Στο τραπ εφήβων, ο νεαρός σκοπευτής μας Αλέξανδρος Τσαγγαρίδης στην πρώτη του συμμετοχή σε διεθνή αγώνα πέτυχε 107/125 και κατέλαβε την 6η θέση στο τραπ εφήβων. Νικητής αναδείχθηκε ο Φινλανδός Βίλι Κόρπα με 115/125. Έκτος κατετάγη και ο συμπατριώτης μας Κεμάλ Γικουρσέλ στο τραπ βετεράνων με 108/125.

Εξάλλου, στην ομαδική κατάταξη του τραπ ανδρών, η εθνική μας ομάδα με τους Γιάννη Αηλιώτη, Παύλο Κουτσόφτα και Άδωνη Μυλωνά τερμάτισε στην 5η θέση με 333/375, ενώ τις δυο πρώτες θέσεις εξασφάλισαν δυο ομάδες της Φινλανδίας με 356/375 και 339/375 αντίστοιχα, ενώ 3η τερμάτισε η ομάδα της Ρωσίας με 338/375.

Ο Χαλίλ Αλ Κάμπι από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ήταν ο χρυσός νικητής στο διπλό τραπ, η Φινλανδέζα Σατού Μακέλα Νουμέλα ήταν η νικήτρια στο τραπ γυναικών, ενώ στους εφήβους του διπλού τραπ επικράτησε ο Μίκι Ιλόνεν από τη Φινλανδία με 138/150.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ