aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΕλευθερίου: «Άλλες καταγγελίες έχουν προχωρήσει, η δική μου έμεινε στάσιμη»

Ελευθερίου: «Άλλες καταγγελίες έχουν προχωρήσει, η δική μου έμεινε στάσιμη»

Την ανησυχία της για το γεγονός ότι ενώ η δική της καταγγελία προηγήθηκε άλλων, έμεινε στάσιμη, εξέφρασε η Άντρη Ελευθερίου με δηλώσεις της στον Super Sport FM. Παράλληλα τόνισε πως ελπίζει ότι η δική της υπόθεση δεν θα «κουκουλωθεί», και για αυτό θα επικοινωνήσει με την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Έμιλυ Γιολίτη, η οποία όπως και η πολιτεία γενικότερα, της υποσχέθηκαν πως θα την στηρίξουν.

Όσα δήλωσε η Άντρη Ελευθερίου:

Για τις δηλώσεις του Σπύρου Νεοφυτίδη για «κουκούλωμα»: «Με ανησύχησε πάρα πολύ η δήλωση του κ. Νεοφυτίδη. Βλέπω πως η υπόθεση έχει μείνει σε ένα σημείο και δεν προχωρά. Ελπίζω να μην «κουκουλωθεί», όπως είπε ο κ. Νεοφυτίδης, να προχωρήσει και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Είμαι απογοητευμένη με όλο αυτό».

Για το γεγονός πως άλλες καταγγελίες προχώρησαν: «Διερωτώμαι πως άλλες καταγγελίες που έγιναν χρονικά μετά από την δική μου, έχουν προχωρήσει, ενώ η δική μου έμεινε στάσιμη. Θα επικοινωνήσω με την κα Γιολίτη για να δω τι συμβαίνει. Γι αυτό και βρήκα τη δύναμη και το προχώρησα, γιατί μου υποσχέθηκε η κα Γιολίτη και η πολιτεία γενικότερα πως θα με στηρίξουν».

Για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα: «Ήταν καιρός να βγουν και άλλοι, σε όλους τους τομείς να μιλήσουν, αλλά το πιο σημαντικό είναι να γίνει κάτι. Θέλει τεράστια δύναμη για να βγει κάποιος να μιλήσει. Αν όμως βλέπουν πως οι υποθέσεις κουκουλώνονται, τότε θα σταματήσουν οι καταγγελίες».

Για την δικαιοσύνη: «Εύχομαι πραγματικά να αποδοθεί δικαιοσύνη και στη δική μου και στις υπόλοιπες υποθέσεις. Δεν φοβήθηκα, ούτε φοβάμαι κάτι. Έβγαλα από μέσα μου αυτό που με ενοχλούσε τόσα χρόνια και πραγματικά εύχομαι να γίνει κάτι. Αυτά τα άτομα πρέπει να τιμωρηθούν και να μην επαναληφθεί σε κανέναν και καμία. Ελπίζω να βάλω το λιθαράκι μου, ώστε να βοηθήσω να καθαρίσει αυτή η κοινωνία. Τώρα περιμένω από την πολιτεία να με βοηθήσουν σε αυτό, όπως και όλους».

Για την στήριξη που έλαβε από τον κόσμο: «Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την στήριξη και θέλω να πω σε όσους έχουν πέσει θύματα, να βγουν να μιλήσουν χωρίς φόβο».

Αν δέχθηκε κάποια απειλή: «Όχι, καμία. Δεν με πλησίασε κανείς».

Για την βοήθεια από τους δημοσιογράφους: «Η δουλειά των δημοσιογράφων είναι πολύτιμη και σας ευχαριστώ για τη στήριξη».

Για την προετοιμασία της: «Θέλω να προετοιμαστώ με ηρεμία για να πάω στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ελπίζω να κυλήσουν όλα ομαλά, ώστε να είμαι ήρεμη στην προετοιμασία μου. Δεν είναι εύκολο με όσα γίνονται, αλλά πρέπει να πετύχω τους στόχους μου. Θέλω να κάνω κάτι καλό για την πατρίδα μου, όπως και όλοι οι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ