aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ«Έλαμψε» στην Εσθονία η κυπριακή ιστιοπλοΐα

«Έλαμψε» στην Εσθονία η κυπριακή ιστιοπλοΐα

Νέα σημαντική διεθνής επιτυχία για την κυπριακή ιστιοπλοΐα. Αυτή τη φορά σημειώθηκε στο Ταλίν της Εσθονίας, όπου η Εθνική ομάδα Νέων Laser Radial έλαβε μέρος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων Laser Radial που έγινε στη χώρα της Βαλτικής, από τις 9 μέχρι τις 14 Αυγούστου. Αξίζει να σημειωθεί ότι, στη διοργάνωση συμμετείχε η αφρόκρεμα των αθλητών στην κατηγορία.

Ο Ορέστης Γερμανός κατατάγηκε στην τέταρτη θέση στη γενική κατάταξη στην κατηγορία Κ17 σε σύνολο 47 αθλητών, ενώ ταυτόχρονα πήρε τη 18η θέση στη γενική κατηγορία (Κ19) σε σύνολο 138 αθλητών. Ο Ονησίφορος Νεοφύτου κατατάγηκε 66ος στο χρυσό στόλο στη γενική κατηγορία σε σύνολο 138 αθλητών.

Επίσης, ο Αλέξης Παπάζογλου κατατάγηκε δεύτερος στην κατηγορία Κ17 στον αργυρό στόλο, ενώ πήρε την 7η θέση στον αργυρό στόλο στη γενική κατηγορία (Κ19). Ο Στέλιος Καλλούσιας πήρε την 11η θέση στον αργυρό στόλο (γενική κατηγορία) και ο Σταύρος Μακρής την 57η, επίσης στον αργυρό στόλο στη γενική κατηγορία.

«Είναι το επιστέγασμα της δουλειάς που γίνεται τα τελευταία έξι χρόνια για ανάπτυξη της βάσης. Ήταν αναμενόμενα θα έλεγα τα αποτελέσματα γιατί οι αθλητές ήταν πολύ δουλεμένοι. Υπολείπονταν εμπειρίες. Για παράδειγμα, ο Ορέστης πήγε στο Ευρωπαϊκό και στο Παγκόσμιο. Για άλλη μια φορά είναι εμφανές ότι υπάρχει προοπτική και ταλέντο. Αναμένουμε ότι του χρόνου θα πάμε καλύτερα, με σωστή όμως και προσεγμένη δουλειά. Αυτό είναι το κυριότερο σημείο που πρέπει να έχουμε στο μυαλό», είναι η εκτίμηση του προπονητή της Εθνικής ομάδας, Γιαννάκη Παπάζογλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ