aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΕκτός έδρας αποστολή για τους πρωτοπόρους

Εκτός έδρας αποστολή για τους πρωτοπόρους

Με τους πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα να έχουν εκτός έδρας αποστολές θα διεξαχθεί η 9η αγωνιστικής του πρωταθλήματος χάντμπολ ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας.

Παρνασσός και Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου οι δύο ομάδες που ουσιαστικά θα παλέψουν μέχρι το τέλος για την κατάκτηση του τίτλου αντιμετωπίζουν ΚΝ Αγίων Τριμιθιάς και Προοδευτικό Πάφου αντίστοιχα με τα παιχνίδια να είναι ορισμένα για το Σάββατο.

Οι πρωτοπόροι είναι τα απόλυτα φαβορί για να κατακτήσουν τους βαθμούς της νίκης ωστόσο θα πρέπει να το επιβεβαιώσουν και μέσα από την παρουσία εντός αγωνιστικού χώρου απέναντι σε δύο ομάδες που κάθε βδομάδα παλεύουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ειδικά ο Προοδευτικός έχοντας ήδη μέχρι τώρα εξαιρετική παρουσία στον θεσμό θα επιδιώξει για την έκπληξη αφού δείχνει φέτος πως έχει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο.

Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει ουσιαστικά την Παρασκευή 14/12 με τον ΑΠΟΕΛ να φιλοξενεί στις 20:00 τον Μαυρομμάτη Αγίου Παύλου στο Λύκειο Στροβόλου με τους γαλαζοκίτρινους να είναι το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει τη νίκη. Με καθαρά νεανικό φέτος σχήμα ο ΑΠΟΕΛ προσπαθεί να είναι σε κάθε παιχνίδι ανταγωνιστικός με την τεχνική ηγεσία να προσπαθεί να διαχειριστεί όσο καλύτερα μπορεί και την απειρία που έχει η ομάδα τους. Από την άλλη ο Μαυρομμάτης χωρίς βαθμούς μέχρι τώρα στον θεσμό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί αυτή την απειρία του ΑΠΟΕΛ και να έχει θετικό αποτέλεσμα από τον αγώνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/12/2018
20:00 ΑΠΟΕΛ – ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ΑΓ. ΠΑΥΛΟΥ (ΓΗΠ: ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ)

ΣΑΒΒΑΤΟ 15/12/2018
15:00 ΚΝ ΑΓ. ΤΡΙΜΙΘΙΑΣ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΣΤΡ. (ΓΗΠ. ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝ ΚΥΠΡΟΥ)
17:00 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ Π. – ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ Κ (ΓΗΠ. ΑΦΡΟΔΙΤΗ)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ