aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΈκτακτα μέτρα για αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοϊού

Έκτακτα μέτρα για αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοϊού

Σε συνέχεια της απόφασης της Κυβέρνησης για λήψη μέτρων για  αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Κύπρο, όπου μεταξύ άλλων αποφασίσθηκε η διεξαγωγή κεκλεισμένων των θυρών ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ η Ομοσπονδία εξετάζοντας εκτενώς το θέμα, πήρε τα ακόλουθα, επιπρόσθετα μέτρα:

Μέχρι την 31η Μαρτίου, όλοι οι αγώνες των Πρωταθλημάτων Ανδρών – Γυναικών -Νέων, Νεανίδων της ΚΟΧ θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. (χωρίς φιλάθλους).

Στους συγκεκριμένους αγώνες θα επιτρέπεται η είσοδος στους αξιωματούχους του αγώνα και όσων είναι εγγεγραμμένοι στο φύλλο αγώνος.

Σε όλους τους αγώνες που θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών πέραν των ατόμων που θα είναι γραμμένοι στο φύλλο αγώνα δικαίωμα προσέλευσης θα έχει συγκεκριμένος αριθμός ανά σωματείο (10) καθώς επίσης και οι ακόλουθοι:

  • Διαπιστευμένοι αθλητικοί συντάκτες
  • Τα άτομα τηλεοπτικών συνεργείων του αγώνα.
  • Μέλη της αστυνομίας για σκοπούς αστυνόμευσης του αγώνα (εκεί που προνοείται)
  • Οι υπάλληλοι του Σταδίου.
  • Επιτηρητές αγώνων (εκεί που προνοείται).
  • Μέγιστος αριθμός ατόμων 75.

Υπεύθυνο για την τήρηση των πιο πάνω θα είναι το εκάστοτε γηπεδούχο Σωματείο-επιτηρητές.

Επίσης για προληπτικούς λόγους αποφάσισε την ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΙΣΧΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΘΛΗΜΑΤΩΝ (U17, U15, U13, U11) μέχρι νεοτέρας.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Χάντμπολ τονίζει πως παρακολουθεί και χειρίζεται με κάθε υπευθυνότητα το θέμα που έχει προκύψει στη χώρα μας με τα πρώτα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού και πως, δεν θα διστάσει να πάρει οποιαδήποτε επιπλέον μέτρα κρίνει αναγκαία, με προτεραιότητα της, την προστασία τόσο των φιλάθλων όσο και των αθλητών.

Καλεί επίσης τα Σωματεία όπως ενημερώσουν τους αθλητές τους για τα μέτρα αυτοπροστασίας τα οποία μπορούν να λαμβάνουν και τα οποία δημοσιεύονται καθημερινά από το Υπουργείο Υγείας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ