aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΈκλεισε… τρίλιζα ο Λεύκιος Μιλτιάδους

Έκλεισε… τρίλιζα ο Λεύκιος Μιλτιάδους

Την τρίτη του νίκη στους πέντε πρώτους αγώνες σπόρτιγκ πέτυχε ο διεθνής σκοπευτής της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λεμεσού Λεύκιος Μιλτιάδους, ο οποίος κέρδισε και τον αγώνα για το «Κύπελλο Αμμοχώστου» που έγινε την περασμένη Κυριακή 22 Ιουλίου στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο Λάρνακας.

Ο νικητής είχε 94 εύστοχες βολές στους 100 δίσκους του αγώνα και έθεσε σοβαρή υποψηφιότητα για τον φετινό τίτλο στο συγκεκριμένο αγώνισμα, της σκοποβολής. Τις προηγούμενες νίκες τις πέτυχε στους αγώνες για το «Κύπελλο Λευκωσίας» και το «Κύπελλο Λάρνακας».

Στη Β’ κατηγορία πρώτευσε ο αθλητής της ΣΚΟΑΜ Χαράλαμπος Κυριάκου με 86/100 και στην Γ’ κατηγορία ο Ντίνος Ανδρέου της ΣΚΟΚΕΡ με 85/100, ενώ ο Λεόντιος Λεοντίου του ΣΚΟΛΑΡ ήταν ο νικητής στην Δ’ κατηγορία με 92/100, ένα αποτέλεσμα που τον έφερε στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης.

Ο συναθλητής του Χαράλαμπος Σίκκης με 83/100 πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία των σίνιορς, ενώ ο Ευάγγελος Καραβόλιας της ΣΚΟΛΕΥ κέρδισε τους βετεράνους με 75/100 και ο Καρ Ντέρεκ της ΣΚΟΛΕΜ πρώτευσε στην κατηγορία των μάστερς με 59/100.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ