aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΕικόνες-Σοκ: O Πιστόριους περπάτησε χωρίς τεχνητά μέλη!

Εικόνες-Σοκ: O Πιστόριους περπάτησε χωρίς τεχνητά μέλη!

Σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση είναι ο Όσκαρ Πιστόριους κατά τη διάρκεια της δίκης σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία της συντρόφου του Ρίβα Στέενκαμπ.

Ο Παραολυμπιονίκης, μάλιστα περπάτησε χωρίς τα τεχνητά του μέλη, προκειμένου να αποδείξει ότι ήταν αδύνατο να είχε σκοτώσει τη σύντροφό του από πρόθεση. Κατά τη διάρκεια της τρίτης μέρας της ακρόασης ο Πιστόριους ήταν με χαμηλωμένο το κεφάλι ενώ όταν περπατούσε χωρίς τα τεχνητά του μέλη, δε σταμάτησε να κλαίει.

Βέβαια, τα διεθνή μέσα κάθε άλλο παρά πίστεψαν τις αγαθές του προθέσεις, αφού τόσο η Daily mail όσο και το Reuters κάνουν λόγο για «παράσταση» του παραολυμπιονίκη προκειμένου να αποφύγει την ποινή του δικαστηρίου ενώ μιλούν ακόμη και για «εξευτελισμό» του παραολυμπιονίκη.2Θυμίζουμε ότι ο Πιστόριους, κάθεται ξανά στο εδώλιο για τη δολοφονία της συντρόφου του Ρίβα Στέενκαμπ τα ξημερώματα της 14ης Φεβρουαρίου 2013 στο σπίτι του στην Πρετόρια. Η πρώτη του καταδίκη ήταν πέντε χρόνια, εκ των οποίων τον πρώτο χρόνο έμεινε στην φυλακή, ενώ στην συνέχεια θα εξέτιε την ποινή του σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Έπειτα από ενέργειες του ανώτατου δικαστηρίου της Νοτίου Αφρικής έγινε έφεση για την πρωτόδικη απόφαση κι έτσι ο Πιστόριους κρίθηκε ένοχος σε δεύτερο βαθμό για δολοφονία από πρόθεση. Αυτό σημαίνει ότι η ποινή του μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 15 χρόνια τουλάχιστον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ