aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΕιδικοί Ολυμπιακοί: Οικονομική στήριξη από Alvexo

Ειδικοί Ολυμπιακοί: Οικονομική στήριξη από Alvexo

Η εταιρεία Alvexo είναι και επίσημα ο χρυσός χορηγός της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ειδικών Ολυμπιακών για την περίοδο 2016-2017. Η συμφωνία υπογράφτηκε στην παρουσία μελών της Ομοσπονδίας, αλλά και διοικητικών στελεχών της εταιρείας.

Τη συμφωνία υπέγραψε εκ μέρους της Ομοσπονδίας η γραμματέας Ελένη Ρωσσίδου και η υπεύθυνη μάνατζερ του ομίλου εταιρειών VPR Safe Financial Group LTD, Γιάελ Κλάινμεν, η οποία ανέφερε: «Είναι μια συνεργασία η οποία αποσκοπεί στα οφέλη των αθλητών με διανοητική αναπηρία».

Από πλευράς της, η Ελένη Ρωσσίδου ανέφερε: «Είναι μια φανταστική ευκαιρία για όλους τους εμπλεκόμενους, αφού στόχος μας είναι η προώθηση του σεβασμού, της αποδοχής και η ένταξη των ατόμων με διανοητική αναπηρία. Χάρη στην υποστήριξη από την εταιρεία Alvexo, το επόμενο έτος οι αθλητές μας θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν μια ποικιλία προγραμμάτων και εκδηλώσεων σε μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς, που τους αξίζει».

Η συνεργασία περιλαμβάνει οικονομική στήριξη προς όφελος των αθλητών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ειδικών Ολυμπιακών, αλλά και την εκπαίδευση του προσωπικού της εταιρείας Alvexo με σκοπό να προσφέρουν εθελοντική δράση/εργασία καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους σε διάφορες δραστηριότητες των Ειδικών Ολυμπιακών Κύπρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ