aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΈφηβοι και νεάνιδες εκτόπισαν… άνδρες και γυναίκες

Έφηβοι και νεάνιδες εκτόπισαν… άνδρες και γυναίκες

«Τόπο στα νιάτα…» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων για το πρωτάθλημα στο αεροβόλο τουφέκι, κι αυτό, όχι μόνο γιατί οι έφηβοι και οι νεάνιδες «εκτόπισαν» τους άνδρες και τις γυναίκες στην τελική κατάταξη, αλλά και γιατί τόσο οι παίδες και οι κορασίδες όσο και οι παμπαίδες και οι παγκορασίδες, με τα συγκεντρωτικά τους αποτελέσματα, μόνο αισιόδοξα μηνύματα αφήνουν για το μέλλον του σταθερού στόχου και ιδιαίτερα στο αεροβόλο τουφέκι.

Το άλλο αξιοσημείωτο στο φετινό πρωτάθλημα είναι και το γεγονός ότι οι αθλητές και οι αθλήτριες της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας αναδείχτηκαν πρωταθλητές στις εννιά από τις δέκα κατηγορίες στο αεροβόλο τουφέκι. Συγκεκριμένα, ο έφηβος Αλέξανδρος Χριστοφόρου με 3614.2 πόντους αναδείχτηκε πρωταθλητής τόσο στην κατηγορία του όσο και στη γενική κατάταξη των 60 βολών, όπως και η Άρτεμις Παντελή που έκοψε πρώτη το νήμα, τόσο στην κατηγορία των νεανίδων όσο και στη γενική κατάταξη των 40 βολών με 2446.6 πόντους.

Στο αεροβόλο τουφέκι κορασίδων πρώτευσε η Ειρηάννα Καγιά με 2345.5 πόντους, στις κορασίδες με σταντ η Στέφανη Στυλιανού με 2123.8 και στο αεροβόλο τουφέκι παγκορασίδων η Κατερίνα Χαρή με 2227.8 πόντους. Στο αεροβόλο τουφέκι παίδων με σταντ πρωταθλητής αναδείχτηκε ο Στυλιανός Γρηγορίου με 2362.1, στους παμπαίδες ο Χάρης Χαρή με 2454.8, ενώ το σερί των αθλητών της ΣΚΟΛΕΥ «έσπασε» ο Ανδρέας Χαραλάμπους της ΣΚΟΑΜ στο αεροβόλο τουφέκι παίδων, που εξασφάλισε τον τίτλο του πρωταθλητή με 2218.4 πόντους.

Το φετινό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ στο αεροβόλο τουφέκι, περιλάμβανε επτά αγώνες, από τους οποίους για κάθε αθλητή και αθλήτρια «μέτρησαν» τα έξι καλύτερα αποτελέσματα. Στη γενική κατάταξη των 60 βολών (άνδρες – έφηβοι), ο Ανδρέας Κωνσταντίνου της ΣΚΟΛΕΥ κέρδισε τους 4 αγώνες και ο πρωταθλητής Αλέξανδρος Χριστοφόρου τους άλλους τρεις.

Συγκεκριμένα ο Ανδρέας κέρδισε τους αγώνες για το «Κύπελλο Λευκωσίας», το «Κύπελλο Λεμεσού», το «Κύπελλο Αμμοχώστου» και το «Κύπελλο Κερύνειας», ενώ ο Αλέξανδρος ήταν ο νικητής στους «Παγκύπριους Αγώνες», στο «Κύπελλο Λάκη Ψημολοφίτη» και στο «Κύπελλο ΣΚΟΚ». Στη γενική κατάταξη των 40 βολών (γυναίκες – νεάνιδες), η πρωταθλήτρια Άρτεμις Παντελή κέρδισε τους 6 από τους 7 αγώνες, ενώ η συναθλήτριά της Κάλλια Παπασωζομένου ήταν η νικήτρια στον αγώνα για το «Κύπελλο Αμμοχώστου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ