aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΕυχές της ΕΟΤΚ στην κυπριακή αποστολή

Ευχές της ΕΟΤΚ στην κυπριακή αποστολή

Δυο κορυφαίες πρωταθλήτριες του κυπριακού τάεκβοντο, η Κυριακή Κουττούκη και η Δέσποινα Πηλαβάκη ως επίσης και ο κορυφαίος αθλητής Ιωάννης Πηλαβάκη, θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στην Πανεπιστημιάδα 2017 που θα γίνει στην Ταϊπέι από 18-28 Αυγούστου.

Θα πάρουν μέρος επίσης και οι αθλητές Δημήτρης Μουστάκας και Γεώργιος Κακούρης, αλλά και η αθλήτρια Ειρήνη Πασιουλή. Την ομάδα θα συνοδεύουν οι προπονητές Νίκος Νικολάου και Ανδρέας Πηλαβάκης, οι οποίοι όπως έχουν δηλώσει είναι αρκετά αισιόδοξοι για τους πρωταθλητές και πρωταθλήτριες μας που θα αναμετρηθούν με τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες του κόσμου.

«Στους αθλητές/τριες μας τόσο ο πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας Τάεκβοντο Κύπρου, Φοίβος Χρίστου, όσο και το Δ.Σ. εύχονται κάθε επιτυχία», τονίζεται σε ανακοίνωση της ΕΟΤΚ, που ευχαριστεί παράλληλα και τον πρόεδρο της ΚΟΠΑ δρα Μιχάλη Κρασιά που έχει συμπεριλάβει στην αποστολή έξι πρωταθλητές/τριες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πανεπιστημιάδα 2017 βρίσκεται στη βαθμολογία των πρωταθλημάτων «G2» του Παγκόσμιου τάεκβοντο οι δε βαθμοί επιτυχίας των αθλητών και αθλητριών μετρούν για τους σχεδιασμούς πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ