aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΕυχάριστα νέα για τους συμμετέχοντες στο Cyprus Gran Fondo 2023

Ευχάριστα νέα για τους συμμετέχοντες στο Cyprus Gran Fondo 2023

Μία ευχάριστη είδηση προέκυψε για όσους θα λάβουν μέρος στο Cyprus Gran Fondo 2023, το οποίο θα διεξαχθεί το τριήμερο 31 Μαρτίου – 2 Απριλίου, με επίκεντρο την Πάφο. Όπως ανακοίνωσε η UCI (Διεθνής Ένωση Ποδηλασίας) θα διατεθούν περισσότερες θέσεις πρόκρισης σε κάθε προκριματικό αγώνα ενόψει του τελικού της σειράς Gran Fondo που θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο στη Γλασκόβη, μαζί με άλλα 12 Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Συγκεκριμένα, αυξήθηκε κατά 5% το ποσοστό των συμμετεχόντων που εξασφαλίζουν το εισιτήριο για Γλασκόβη, δηλαδή από το 20% πήγε στο 25%. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη μεγαλύτερος αριθμός θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την μοναδική εμπειρία της φετινής διοργάνωσης του Super World Championships που θα γίνει από τις 3 μέχρι τις 13 του Αυγούστου. Όσον αφορά ειδικότερα το Gran Fondo είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις αρχές του μήνα (4-7/08).

Η προθεσμία εγγραφής εξέπνευσε στις 28 Φεβρουαρίου και «αργοπορημένες» εγγραφές θα γίνονται δεκτές έως και τις 19 Μαρτίου, με ελαφρώς αυξημένο αντίτιμο.

Με βάση τις μέχρις στιγμής εγγραφές αναμένεται στις γραφικές διαδρομές της Πάφου να διαγωνιστούν πέραν των 470 αθλητών και αθλητριών που θα καταφθάσουν από περισσότερες από 36 χώρες και περιοχές από τέσσερις ηπείρους. Οι διαγωνιζόμενοι διαχωρίζονται σε Expert και Sportive, για αθλητές και αθλούμενους αντίστοιχα.

Σημειώνεται ότι για την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης προκριματική για τον τελικό του Gran Fondo στη Γλασκόβη είναι η κατηγορία Expert (αθλητές) όπου οι διαγωνιζόμενοι θα χρονομετρηθούν ατομικά ενώ οι Sportive (αθλούμενοι) θα ακολουθήσουν μια διαδρομή που δεν δίνει εισιτήρια πρόκρισης. Για το Σάββατο και την Κυριακή εισιτήρια πρόκρισης διεκδικούν και οι δύο κατηγορίες. Την Κυριακή (02/04) Άνδρες 60+ χρόνων και Γυναίκες 50+ χρόνων διεκδικούν εισιτήριο πρόκρισης μέσω του Cyprus Medio Fondo που θα γίνει παράλληλα με το Cyprus Gran Fondo για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για το Cyprus Gran Fondo 2023 στο www.activatecyprus.com/gran-fondo-cyprus-registration.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ