aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΈχασαν από τις Γερμανίδες και αποκλείστηκαν οι Κολοκοτρώνη και Λεωνίδου

Έχασαν από τις Γερμανίδες και αποκλείστηκαν οι Κολοκοτρώνη και Λεωνίδου

Την ήττα με 2-0 και τον αποκλεισμό γνώρισαν το πρωί του Σαββάτου οι Μαρίνα Κολοκοτρώνη και Εβίτα Λεωνίδου από τη συνέχεια του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ Κ-18 που διεξάγεται στο Μπρνο της Τσεχίας.

Οι δυο πετοσφαιρίστριες στον πρώτο γύρο της δεύτερης φάσης έχασαν από τις Γερμανίδες Μίλερ και Νέμαν με 2-0 σετ 11-21, 18-21 σε 33 λεπτά. Η προσπάθεια των δύο αθλητριών ήταν αξιέπαινη, αλλά είχαν να αντιμετωπίσουν δυο καλύτερες παίκτριες, αφού οι Γερμανίδες κατέχουν το νούμερο «4» στην κατάταξη και οι δικές μας το νούμερο «27».

Έτσι πέρασαν

Η παρουσία των Κολοκοτρώνη-Λεωνίδου στην Τσεχία ήταν ελπιδοφόρα αφού η πορεία τους στον τέταρτο όμιλο έφερε την πρόκριση στη δεύτερη φάση. Οι δύο κοπέλες την Πέμπτη όταν άρχισαν τις προσπάθειές τους έχασαν από τις Ιταλίδες Πίκολι και Σκαμπόλι με 2-0 σετ (22-20, 21-10).

Την Παρασκευή έδωσαν τους άλλους δυο αγώνες όπου το πρωί κέρδισαν τις Εσθονές Χόλας και Σαντέικο τις οποίες κέρδισαν με 2-0 σετ (21-15, 21-18) μια νίκη που τους έδωσε την πρόκριση. Το απόγευμα ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις στον όμιλο με ήττα από τις Ελλαδίτισσες Κλέπκου και Κουρτίδου με 2-0 (18-21, 18-21).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ