aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΕμπλουτίζεται η γκάμα του online shop του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού

Εμπλουτίζεται η γκάμα του online shop του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού

Αξέχαστο δώρο μεγάλης συναισθηματικής αξίας για έναν αφοσιωμένο δρομέα ή κίνητρο για εντατική προετοιμασία μέχρι τον Μάρτιο; Όπως και αν το δει κάποιος, τα επίσημα προϊόντα του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, κάνουν την επιλογή δώρου αυτές τις γιορτές ευκολότερη υπόθεση, καθώς αποτελούν ιδανική επιλογή για όσους διαλέξουν κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Η γκάμα του online καταστήματος του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ έχει ανανεωθεί πλήρως και πέρα από τα επίσημα technical t-shirts, που φέρουν την υπογραφή της Pro Touch, είναι διαθέσιμη μια σειρά εξειδικευμένων προϊόντων, ειδικά σχεδιασμένων για δρομείς.

Συγκεκριμένα πωλούνται μπαντάνες και πετσέτες προπόνησης, ενώ ιδιαίτερα χρήσιμα είναι τα ειδικά σχεδιασμένα περικάρπια, πάνω στα αναγράφονται οι χρόνοι που πρέπει να επιτυγχάνει ένας δρομέας ανά τμήμα της διαδρομής, προκειμένου να κατορθώσει να πετύχει την επίδοση που θέλει. Διατίθενται επίσης μαγνητικά pins που αντικαθιστούν τις παραδοσιακές καρφίτσες οι οποίες χρησιμοποιούνταν για την στερέωση του bib number προκαλώντας μικρές τρύπες στη φανέλα.

Τα εξατομικευμένα μετάλλια της διοργάνωσης κρατούν την εμπειρία του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ χαραγμένη για πάντα, αφού δίνουν τη δυνατότητα στον δρομέα να χαράξει το όνομα και την επίδοσή με την οποία κατόρθωσε να τερματίσει τον αγώνα. Τα technical t-shirts αποπνέουν αέρα ανανέωσης, καθώς επανασχεδιάστηκαν, ακολουθώντας πιο μοντέρνα γραμμή. Όπως και ολόκληρη η γκάμα, είναι διαθέσιμα στο www.limassolmarathon.com/shop.php, στην προσιτή τιμή των €19.99. Σύντομα θα παρέχεται και η επιλογή συνδυασμένων αγορών, σε ακόμα πιο συμφέρουσες τιμές.

Η παραλαβή των επίσημων προϊόντων θα γίνεται από το γραφείο εγγραφών της διοργάνωσης, τις ημέρες του αγώνα. «Το πρόγραμμα αναμνηστικών και επίσημων προϊόντων του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ αναπτύσσεται χρόνο με το χρόνο, ώστε αφενός να δώσει στους δρομείς τη δυνατότητα να κρατήσουν για πάντα στη συλλογή τους ένα αναμνηστικό από τη διοργάνωση, αφετέρου στόχος είναι να παρέχουμε προϊόντα χρήσιμα, που θα βοηθήσουν τους αθλητές στην προσπάθεια επίτευξης της επίδοσης που επιθυμούν», εξηγεί ο Business Development Manager της διοργάνωσης Ανδρέας Σπύρου.

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ διεξάγεται 17-18 Μαρτίου 2018 για 12η συνεχή χρονιά. Είναι διαπιστευμένος από την AIΜS ενώ αποτελεί το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Δρόμου της ΚΟΕΑΣ. Στη διοργάνωση του 2017 έλαβαν μέρος 15.000 δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.limassolmarathon.com, στο facebook.com/limassolmarathon και σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακολουθώντας το #RunLimassol.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ