aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΔύσκολες μάχες για Κουττούκη

Δύσκολες μάχες για Κουττούκη

Η κορυφαία αθλήτρια Τάεκβοντο Κυριακή Κουττούκη αγωνίστηκε με μεγάλες απαιτήσεις στο Grand Prix (G4) του Μάντσεστερ, που θεωρείται μία από τις πιο δύσκολες και αμφίρροπες διοργανώσεις του Παγκόσμιου Τάεκβοντο.

Συγκεκριμένα η εξαίρετη αυτή πρωταθλήτρια στο πιο πάνω Grand Prix, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκυρίακο, στο οποίο πήραν μέρος οι 32 κορυφαίες αθλήτριες του κόσμου, μεταξύ αυτών παγκόσμιες πρωταθλήτριες, αθλήτριες με μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες και πρωταθλήτριες Ευρώπης, Ασίας, Αμερικής και Αφρικής, κέρδισε την πρωταθλήτρια Τσεχίας με πολύ εντυπωσιακό τρόπο. Στο δεύτερο αγώνα έχασε με πολύ μεγάλη δυσκολία από την πρωταθλήτρια Κορέας, η οποία κέρδισε αργυρό μετάλλιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κουττούκη θα πάρει μέρος σε λίγες μέρες και στο Τουρνουά G1 της Σερβίας, στο οποίο τα τελευταία τρία χρόνια κερδίζει χρυσά μετάλλια. Σημειώνουμε επίσης ότι η Κουττούκη θα πάρει μέρος και στο Final Grand Prix (G8) που σ’ αυτό λαμβάνουν μέρος μόνο οι 16 κορυφαίες αθλήτριες του κόσμου. Το Τουρνουά αυτό, που θα γίνει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα τον προσεχή Δεκέμβριο, θεωρείται το πιο δύσκολο και αμφίρροπο στον κόσμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ