aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΔύο στα δύο για Παρνασσό και ΑΠΟΕΛ

Δύο στα δύο για Παρνασσό και ΑΠΟΕΛ

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες για το Πρωτάθλημα Ανδρών Α’ Κατηγορίας σημείωσαν το Σάββατο (09/10) Παρνασσός και ΑΠΟΕΛ.

Η ομάδα του Στροβόλου επιβλήθηκε πάρα πολύ άνετα της νεοφώτιστης ομάδας του ΘΟΪ Αυγόρου με 37-14 . Η ψαλίδα άνοιξε στο β’ ημίχρονο αφού στην ανάπαυλα το σκορ ήταν 16-10. Πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων και του αγώνα ο Haiduc με 7 γκολ, ενώ 6 πρόσθεσε ο Γιαννόπουλος. Για την ομάδα του Αυγόρου ο Σαββίδης έβαλε

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο (9-10 Οκτωβρίου) το πρωτάθλημα Χάντμπολ Ανδρών Α’ Κατηγορίας.

Στον Άγιο Δομέτιο ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε τον Προοδευτικό Πάφου με 33-23 αποκτώντας προβάδισμα για μια θέση στην 4αδα. Οι γαλαζοκίτρινοι έφτιαξαν σημαντική διαφορά από την αρχή κλείνοντας το ημίχρονο στο 16-10. Κυριάκος Γεωργίου και Γιώργος Κολοκοτρώνης έβαλαν από 8 γκολ για τους νικητές, ενώ τόσα είχε και ο Λένος Χριστοφή για τους Παφίτες. Επτά για τους φιλοξενούμενους έβαλε ο Χαράλαμπος Σοφοκλέους.

Η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει την Κυριακή (10/10 – 18:00) με την αναμέτρηση Sabbianco Ανόρθωση – Ένωση Νέων Αγίας Βαρβάρας στο «Σωτήρειο Αθλητικό Κέντρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ