aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΔυο παγκύπρια ρεκόρ στο αεροβόλο πιστόλι!

Δυο παγκύπρια ρεκόρ στο αεροβόλο πιστόλι!

Με δυο νέα παγκύπρια ρεκόρ τελικού στο αεροβόλο πιστόλι, ένα στους άνδρες κι ένα στις νεάνιδες, έπεσε η αυλαία του φετινού Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ στον σταθερό στόχο! «Δράστες», ο Χρίστος Μακρυγιάννης στο αεροβόλο πιστόλι ανδρών και η νεαρή Χριστιάνα Γεωργίου στο αεροβόλο πιστόλι νεανίδων.

Ο τελευταίος αγώνας ήταν για το «Κύπελλο ΣΚΟΚ» κι έγινε στις εγκαταστάσεις σταθερού στόχου του Ολυμπιακού σκοπευτηρίου «Λάκης Ψημολοφίτης» στα Λατσιά. Το χάλκινο μετάλλιο εξασφάλισε η Κωνσταντίνα Πρατσή, η οποία ήταν και η νικήτρια στις γυναίκες, ενώ στους έφηβους κέρδισε ο Σάββας Ευαγγέλου. Στους παίδες πρώτευσε ο νεαρός Αντώνης Σοφοκλέους και στις κορασίδες η Ανδρεάνα Κυρίλλου.

Στις κορασίδες με σταντ, πρώτη ήταν η Ειρήνη Αντωνίου και στους παίδες με σταντ ο Μιχάλης Μακρυγιάννης, ενώ ο μικρός Ραφαήλ Δημητρίου πήρε την πρώτη θέση στους παμπαίδες. Τέλος, στο αεροβόλο πιστόλι ανδρών με κινητικές αναπηρίες, ο Ευριπίδης Γεωργίου πέτυχε 547/600.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ