aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΔύο μετάλλια στην Επιτ. Αντισφαίριση, πρόκριση στο Μπιτς Βόλεϊ Ανδρών

Δύο μετάλλια στην Επιτ. Αντισφαίριση, πρόκριση στο Μπιτς Βόλεϊ Ανδρών

ΤΟΥ ΕΥΤΥΧΙΟΥ ΓΙΑΞΗ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΑΚ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ)

Μπορεί να μην τα κατάφεραν να μας χαρίσουν χρυσό μετάλλιο, όμως η πορεία των ομάδων μας στα διπλά της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στους ΑΜΚΕ κρίνεται επιτυχημένη, καθώς την Πέμπτη, τόσο οι Άνδρες (αργυρό) όσο και οι Γυναίκες (χάλκινο) πήραν μετάλλια. Θετική ήταν η έκβαση και στο Μπιτς Βόλεϊ Ανδρών όπου οι Χρυσοστόμου και Λιοτατής πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Επιτραπέζια Αντισφαίριση: Aργυρό και χάλκινο στα ομαδικά

Παρά την εξαιρετική τους πορεία, δεν τα κατάφεραν οι ομάδες μας στα διπλά της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης να μας χαρίσουν χρυσό μετάλλιο, παίρνοντας εντούτοις ένα αργυρό κι ένα χάλκινο.

Το αργυρό μετάλλιο το πήρε το δίδυμο των Ανδρών αποτελούμενο από τους Χρίστο Χριστόνοφ και Μάριο Γιάγκου (δεν έπαιξε ο Γιάγκος Γιάγκου), με τους δύο αθλητές μας να νικούν αρχικά τη Μάλτα και το Σαν Μαρίνο με 3-1. Στη συνέχεια έχασαν (3-2) από το Μονακό όμως είχαν ήδη σφραγίσει την πρόκριση για τα ημιτελικά, όπου κέρδισαν με 3-0 το Λουξεμβούργο και εξασφάλισαν θέση στον τελικό και παράλληλα μετάλλιο. Το χρώμα του τελικά ήταν αργυρό καθώς στον τελικό οι αθλητές μας υπέκυψαν από το Μονακό στις λεπτομέρειες (3-2), καθώς έχασαν με 11-9 στο τελευταίο από τα πέντε παιχνίδια.

Η γυναικεία μας ομάδα, με την οποία έπαιξαν η Κωνσταντίνα Μελετιέ και η Λουίζα Κουρέα (έμεινε εκτός η Φωτεινή Μελετιέ) κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο, χάνοντας στα ημιτελικά επίσης από το Μονακό με 3-2. Την προσπάθειά τους οι αθλήτριές μας την ξεκίνησαν με ήττα (3-2 από Σαν Μαρίνο) όπως στη συνέχεια ανέκαμψαν και νικώντας με 3-0 την Ισλανδία και με 3-0 το Μαυροβούνιο, βρέθηκαν στους ημιτελικούς «κλειδώνοντας» το μετάλλιο, που τελικά ήταν χάλκινο. Η Επιτραπέζια Αντισφαίριση συνεχίζεται την Παρασκευή με τα ατομικά αγωνίσματα.

Μπιτς Βόλεϊ Ανδρών: Στα ημιτελικά Λιοτατής και Χρυσοστόμου

Μπορεί την Τρίτη να έχασε τον πρώτο του αγώνα, όμως το ανδρικό μας δίδυμο στο Μπιτς Βόλεϊ κατάφερε να πάρει τα δύο επόμενα παιχνίδια του ομίλου και να προκριθεί στα ημιτελικά. Αντώνης Λιοτατής και Γιώργος Χρυσοστόμου αντέδρασαν μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Ανδόρα και αφού την Τετάρτη κέρδισαν με 2-0 το Σαν Μαρίνο, την Πέμπτη νίκησαν και το δίδυμο του Λίχτενσταϊν, ενώ κατάφεραν, χάρη στη διαφορά πόντων, να πάρουν εντέλει και την πρώτη θέση του ομίλου, σε τριπλή ισοβαθμία.

Αυτό σημαίνει πως το πρωί της Παρασκευής η ανδρική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει -εκτός απρόοπτου- το Λουξεμβούργο που αναμένεται να τερματίσει δεύτερο στον άλλο όμιλο, με έπαθλο μια θέση στον τελικό, που θα γίνει το βράδυ της ίδιας μέρας. Σημειώνεται πως στον άλλον ημιτελικό θα αναμετρηθούν εκτός απρόοπτου Ανδόρα και Μονακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ