aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΔύο χρυσά και ένα αργυρό

Δύο χρυσά και ένα αργυρό

Θριαμβευτική ήταν η παρουσία των σκοπευτών μας, της ομάδας του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού στο 7ο Παγκόσμιο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Σκοποβολής που έγινε στην Κουάλα Λουμπούρ στη Μαλαισία, ανάμεσα σε κορυφαίους αθλητές παγκόσμιου βεληνεκούς. Για άλλη μία φορά οι αθλητές μας στο άθλημα της σκοποβολής όχι απλά θριάμβευσαν αλλά πέτυχαν το απόλυτο που δεν ήταν άλλο από την κατάκτηση δύο χρυσών μεταλλίων τόσο σε επίπεδο Εθνικών όσο και στο ατομικό αντρών. Μενέλαος Μιχαηλίδης, Στέφανος Νικολαΐδης και Νικόλας Βασιλείου υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Χριστόφορου Χριστάκη, κατάφεραν να τερματίσουν εκεί που τους αξίζει, στην κορυφή των μεταλλίων.

Στο ΣΚΗΤ ο Μιχαηλίδης Μενέλαος σε μεγάλη μέρα κατάφερε να πάρει το χρυσό μετάλλιο ενώ στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Νικολαΐδης Στέφανος ο οποίος κατέκτησε το αργυρό αφήνοντας πίσω πρωταθλητές από την Ιταλία, Φινλανδία, Ρωσία και Γαλλία… ενώ στην 7η θέση τερμάτισε και ο τρίτος αθλητής της ομάδας μας Νικόλας Βασιλείου στη σειρά.

Πρώτος στον προκριματικό τερμάτισε ο διεθνής μας Στέφανος Νικολαΐδης με 123/125 και πέρασε επικεφαλής στον τελικό, ενώ ο Μενέλαος Μιχαηλίδης με 122/125 ήταν τρίτος. Στη δοκιμασία του τελικού, οι δυο Κύπριοι σκοπευτές έφτασαν μέχρι τη «μονομαχία» για το χρυσό μετάλλιο, το οποίο κατέκτησε ο Μενέλαος με 57 επιτυχίες στους 60 δίσκους, τη στιγμή που ο Στέφανος με 55/60 εξασφάλισε το αργυρό μετάλλιο. Στο ομαδικό η Εθνική μας με τα αποτελέσματα των τριών αθλητών μας, κατάφεραν να χαρίσουν ακόμη μία τεράστια επιτυχία στη χώρα μας, σκαρφαλώνοντας στο ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου με συνολικό αποτέλεσμα 364/375.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ