aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΔύο αγώνες για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Ανδρών στο Χάντμπολ

Δύο αγώνες για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Ανδρών στο Χάντμπολ

Μετά τον αγώνα Παρνασσός – ΕΝΑΒ (34-16) που διεξήχθη μεσοβδόμαδα, άλλες δύο αναμετρήσεις θα γίνουν το Σαββατοκύριακο για την 6η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Ανδρών Α’ Κατηγορίας , που είναι και η πρώτη του β’ γύρου.

Το Σάββατο (13/11 – 15:00) στον Άγιο Δομέτιο ο ΑΠΟΕΛ θα παίξει με το ΘΟΪ Αυγόρου. Μετά από δύο νίκες στις πρώτες δύο αγωνιστικές, η ομάδα της Λευκωσίας μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες, ενώ η ομάδα του Αυγόρου είναι η μοναδική χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα, έως τώρα.

Την Κυριακή (14/11 – 18:00) η Sabbianco Ανόρθωση υποδέχεται στο «Σωτήρειο Αθλητικό Κέντρο» τον Προοδευτικό ο οποίος πήρε 4 βαθμούς στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Η «Κυρία» μετράει τρεις νίκες στα πρώτα τρία της παιχνίδια, ενώ στην συνέχεια δεν αγωνίστηκε με Παρνασσό και ΘΟΪ Αυγόρου, λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και λόγω υποχρεώσεων των αθλητών της με την Εθνική Ελλάδας, αντίστοιχα.

Στο μεταξύ, την Παρασκευή (12/11 – 20:00) διεξάγεται ο αγώνας Ελληνισμός – Απόλλων Αγίου Παύλου, στο Γυμνάσιο Ακακίου, για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, η οποία ολοκληρώνεται στο Σάββατο (13/11 – 16:00) με τους αγώνες Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο – Ομόνοια Αγίας Βαρβάρας και ΑΟ Αραδίππου – Α.Ο. Κ. Ν. Αγίων Τριμιθιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ