aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΔράση στην κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς

Δράση στην κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Γυμναστικής διοργανώνει σήμερα (16:00) στο πολυπροπονητήριο «Ευάγγελος Φλωράκης» το Παγκύπριο κύπελλο ενόργανης γυμναστικής ανδρών και γυναικών, στο οποίο θα συμμετάσχουν οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες της Ομοσπονδίας μας. Είναι η κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς και το θέαμα θα είναι εκπληκτικό, αφού μεταξύ των αθλητών θα αγωνίζεται και ο Μάριος Γεωργίου, ο οποίος ήταν 10ος στον κόσμο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Στους άνδρες θα αγωνιστούν επίσης οι Σπύρος Σπύρου, Νεόφυτος Κυριάκου, Ηλίας Γεωργίου, Μιχάλης Χαρή, Σωκράτης Πηλλακουρής, Γιώργος Άγγονας, Κωνσταντίνος Ιταλός και Μιχάλης Ησία.

Στις γυναίκες θα λάβουν μέρος οι Μαρία Ελευθερίου, Μαρία Τοφή, Μαρί-Ανζ Πισιαρά, Φωτεινή Χατζηπετρή, Γκλόρια Φιλασίδη, Τατιάνα Μπατσουρίνα, Ευδοκία Αυγούστου και Αναστασίου Θεοχάρους.

Επίσης το πρωί (11.00) η ΚΟΓ θα διοργανώσει το Παγκύπριο Κύπελλο ανάπτυξης όπου θα διαγωνιστούν τα νέα ταλέντα της Ομοσπονδίας μας που είναι το μέλλον του αθλήματος.

Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν είναι οι ακόλουθοι: Πρόδρομος Παυλίδης, Πέτρος Γώγος, Νεόφυτος Σάββα, Κυριάκος Μακρίδης, Σάββας Θουκυδίδης, Γιώργος Τσιλίδης, Μιχάλης Μαρά και Χρίστος Σωκράτους. Οι αθλήτριες που θα συμμετάσχουν είναι οι: Ευαγγελίνα Δημητρίου, Νάταλη Ζαννέτου, Άρτεμις Γεωργίου, Ραφαέλλα Περατικού, Μαρία-Μαλβίνα Λιάτσου, Γεωργία Τοφή, Άρτεμις-Σπυριδούλα Ρήγα, Γεωργία Χαραλάμπους και Άννη Πιπερή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ