aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΔράση στη 2η αγωνιστική με ξεκάθαρα φαβορί

Δράση στη 2η αγωνιστική με ξεκάθαρα φαβορί

Μετά την διακοπή μιας βδομάδας λόγω υποχρεώσεων που είχε η Εθνική Ανδρών επιστρέφει στην δράση το πρωτάθλημα χάντμπολ ΟΠΑΠ ανδρών Α’ Κατηγορίας με τρεις αναμετρήσεις αύριο Σάββατο (27/10).

Ο πρωτοπόρος πλέον του πίνακα Παρνασσός Στροβόλου υποδέχεται τον Μαυρομμάτη Αγίου Παύλου και θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες μετά το διπλό που πέτυχε στην πρεμιέρα απέναντι στον περσινό πρωταθλητή Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Από την άλλη ο Μαυρομμάτης στην δική του πρεμιέρα στην μεγάλη κατηγορία (ο αγώνας Μαυρομμάτης – Προοδευτικός είχε αναβληθεί) θέλει να ξεκινήσει ιδανικά την σεζόν αναγνωρίζοντας ωστόσο τις τεράστιες δυσκολίες που έχει απέναντι στον ιδιαίτερα φιλόδοξο φέτος Παρνασσό. Το παιχνίδι αρχίζει στις 16:30 και θα διεξαχθεί στο κλειστό του Παρνασσού.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 15:00 ΚΝ Αγίων Τριμιθιάς και Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ανοίγουν την αυλαία της αγωνιστικής με τον αγώνα να διεξάγεται στο κλειστό του Cyprus College. Ιδανικά άρχισε το πρωτάθλημα η ομάδα των Αγίων Τριμιθιάς που κέρδισαν εκτός έδρας τον ΑΠΟΕΛ και κόντρα στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο θα επιδιώξουν το θετικό αποτέλεσμα με το έργο του ωστόσο να είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Και αυτό γιατί το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έχοντας ήδη μια ήττα στην πρεμιέρα από τον Παρνασσό θέλει να τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα βάζοντας τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα αφού προηγήθηκαν οι ήττες από την ομάδα του Στροβόλου στον τελικό του κυπέλλου και το Σούπερ Καπ.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται στο κλειστό της Αφροδίτης εκεί που ο Προοδευτικός Πάφου στις 19:00 φιλοξενεί τον ΑΠΟΕΛ με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα σε μια αναμέτρηση ιδιαίτερα αμφίρροπη.

Τέλος αξίζει να επισημάνουμε πως ο ΚΟΑ μετά από νέα επιστολή του που απέστειλε σε όλες τις Ομοσπονδίες καλεί όλα τα Σωματείου όπως τηρήσουν το νόμο που αφορά την Κάρτα φιλάθλου. Στην νέα επιστολή του τονίζεται πως κανείς φίλαθλος που δεν έχει εξασφαλίσει Κάρτα Φιλάθλου δεν μπορεί να μπει σε οποιοδήποτε αθλητικό χώρο ενώ επισημάνει πως η παρουσία Υπεύθυνων Ασφαλείας και Επιτηρητών είναι υποχρεωτική ανεξαρτήτως αν ο αγώνας είναι κεκλεισμένων των θυρών ή όχι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ