aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑDorians Challenge: Επιστρέφει στις 11 Νοεμβρίου!

Dorians Challenge: Επιστρέφει στις 11 Νοεμβρίου!

Μετά την τεράστια επιτυχία του Dorians Coastal Challenge που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο στην Παραλία ΚΟΤ της Λάρνακας, το Dorians Challenge επιστρέφει σε νέα τοποθεσία και με νέα εμπόδια και δοκιμασίες.

Το Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017, το Εθνικό Δασικό Πάρκο Αθαλάσσας στην Αγλαντζιά φιλοξενεί για πρώτη φορά το Dorians Challenge, μια εκδήλωση γεμάτη προκλήσεις, διασκέδαση, εμπόδια και λάσπη στην οποία μπορούν να λάβουν μέρος άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω από όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Σκοπός των συμμετεχόντων είναι η εκκίνηση και ο τερματισμός της διαδρομής αφού πρώτα διανύσουν μια απόσταση 6 χιλιομέτρων αποτελούμενη από 23 φυσικά και τεχνητά εμπόδια. Η προσπέλαση τοίχων, η έρπιση κάτω από συρματοπλέγματα και μέσα από σκοτεινά χαρακώματα, η μεταφορά ξύλινων δοκών και γαιόσακων, η αναρρίχηση σε σχοινιά, δίχτυα και κάθετα κανάλια και η υπερπήδηση λασπωμένων λόφων είναι μόνο ορισμένα από τα εμπόδια που οι συμμετέχοντες θα συναντήσουν κατά το Dorians Challenge.

Πέραν από μια πραγματικά διασκεδαστική εμπειρία και δοκιμασία, το Dorians Challenge αποτελεί μια άριστη ευκαιρία για επιχειρήσεις και οργανισμούς να αναπτύξουν και να ενισχύσουν το πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας μεταξύ του προσωπικού τους.

Μέσα από μια σειρά βίντεο που έχουν ετοιμαστεί και τα οποία είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα www.dorianschallenge.com, οι διοργανωτές δίνουν τη δυνατότητα στο κοινό να αποκομίσει μια πρώτη εντύπωση από τα εμπόδια και τις δοκιμασίες που θα αντιμετωπίσουν κατά τη διαδρομή και να μάθουν τον τρόπο εκτέλεσής τους.

Άτομα τα οποία θα ήθελαν να λάβουν μέρος στο Dorians Challenge ατομικά ή ως ομάδα μπορούν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους μέσω της ιστοσελίδας www.dorianschallenge.com

Μέγας χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρεία Scaffolding Solutions και επίσημοι χορηγοί οι εταιρείες Nekki και Technogym – the Wellness Company. Το Dorians Challenge υποστηρίζουν o Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, το Intercollege, η ColourPix,.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αγλαντζιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ